Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Bienias » 08 kwie 2010, 13:39

Można (należałoby?) powoli grzać atmosferę
trzeba.
Z drugiej strony trudno przewidzieć jak zagra Blady, ale mam do niego pełne zaufanie. Pedro może wejść z ławki bo dobrze się spisuje w roli jokera.
pierwsza 11 czy joker to chyba nie ma roznicy. Pedro jak ma zagrac dobry mecz to i tak zagra. Ja osobiscie wole go w pierwszym skladzie. No chyba ze Iniesta prezentuja dobra forme wyzsza niz przed kontuzja. Decyzja Pepa. Mysle ze Zlatan oraz Pique beda gotowi do gry.
Suma summarum dla Realu to może być rzeczywiście mecz o mistrzostwo. Jeżeli wygra Barcelona to walka będzie trwała do ostatniej kolejki, ale IMO zrobimy olbrzymi krok ku obronie tytułu. Ważne jest, aby nie przegrać. Remis przywróci nas na fotel lidera bo pierwszym mecz wygraliśmy. Zapowiada się niesamowita końcówka ligi. No i przede wszystkim wielki mecz na Santiago Bernabeu.
Jestem przekonany(85%) ze w przypadku wygranej Real bedzie mistrzem. Barcelonie w adekwatnej sytuacji daje (70%). W przypadku remisu, Real chyba dalej bedzie liderem. Mecze bezposrednie brane sa pod uwage dopiero po ostatniej kolejce. Jezeli sie myle niech mnie ktos poprawi.

Wróć do „Hiszpania”