Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Mentor » 08 kwie 2010, 15:27

tylerdurden pisze:Nie wiem jak wam chlopaki wychodza te procenty, ale imo wygrana daje barsie wiecej niz realowi (chyba ze ten wygra na SB wiecej niz jedna bramka. a to kolejny warunek, ograniczajacy te procenty).
Słuszna uwaga z tymi bramkami. Ja właśnie nie byłem przekonany jak to jest. W przypadku dajmy na to zwycięstwa Realu 2:1 to Barcelona jest liderem dzięki bramce na wyjeździe w tym dwumeczu? Czy może jest po prostu remis i liczymy ogólny bilans bramek w lidze?

Kto może zyskać więcej to kwestia punktu widzenia. Uważam, że Real może zyskać więcej bo ewentualne zwycięstwo przybliży go do mistrzostwa bardziej niż zwycięstwo Barcelony do obrony tytułu. Oczywiście to wszystko czysto teoretycznie bo punktowo wychodzi na to samo, ale terminarz macie łatwiejszy.

Porażka w GD oddali nas od ostatecznego triumfu bardziej niż Was. Tak mi się wydaje.

Z drugiej strony macie więcej do stracenia z tego względu, że to jedyne rozgrywki w jakich gracie a Barcelona ma jeszcze szanse na triumf w Lidze Mistrzów. Dla Was porażka w wyścigu o majstra to katastrofa a przynajmniej tak powinniście to odbierać :P

Wróć do „Hiszpania”