Typical Germans. I tutaj się właśnie różnimy. Jak my wygramy w drodze do finału to nie cieszymy się jakbyśmy go wygrali. Dla nas liczy się trofeum i nic więcej. Tym razem się nie udało, ale jestem przekonany, że wyciągniemy z tego wnioski jak z poprzednich porażek. Jestem również dziwnie przekonany, że kibice Barcy, czy Interu cieszą się, że przeszedł Bayern. Domyśl się czemu...Ja się cieszę waszym nieszczęściem i moim szczęściem, nawet jak teraz odpadniemy - co z tego? Z taką obroną ograliśmy ManchesterCzy może nas kibiców FCB spotkać coś lepszego? Nie sądzę!
Tak smao jak Bayern frajersko przegrał finał w 99 tak samo my frajersko polegliśmy w tym dwumeczu. Jesteśmy ostatnio w dosyć przeciętnej formie, ale gdyby nie głupawe błędy, które normalnie ta drużyna nie popełnia, to i tak powinniśmy grać dalej bo piłkarsko w moim mniemaniu jesteśmy lepsi. Stało się inaczej, ale taki jest futbil i chwała Bayernowi, że potrafili z tych prezentów skorzystać. Na tym wypada zakończyć, a nie pieprzyć bzdury o lubieniu bądź nie.
MUFC not arrogant JUST BETTER