Hamuj się trochę. Mógłbym wlepiać ostrzeżenia za tak wulgarne epitety, ale wiem, że to nic nie da. Co innego gdybym Ci wstawił rangę 'pizda'.guru pisze:Co pizda jest i symulant... nie moglem się na niego patrzeć.
Co zrobić. Jeżeli będziecie mieć kiedyś w drużynie piłkarza tego pokroju to będzie to samo. Messi nie jest pierwszym ani ostatnim, które wyzywają od Bogów.guru pisze:Btw, niezła dziecinada z tym Bogiem. [']
A hasełko w natłoku innych nawet mi się spodobało. Przypomniało mi modę na Chucka Norrisa. Jakieś takie w tym stylu jest.
A Messi na środku gra bardzo często.
Normalka. Pozostaje tylko nazwać jakąś tę cudowną umiejętność Barcelony, która sprawia, że rywal się podkłada.guru pisze:Natomiast nie mo kazał się podłożyć. jak można Barcelonie zostawić tyle miejsca? Juz nie podniecajcie się podaniami Xaviego, który sobie kopal z Keita, Alvesem jak chciał, bo nikt im w tym nie przeszkadzał.
Dziwisz się, że Arsenal nie potrafił nam się przeciwstawić. Ja się pytam niby jak miał to zrobić skoro w 90% spotkań to pewnie Wy prowadzicie grę a nie rywal i gra się kompletnie inaczej? Bez piłki gracie dużo gorzej a Barcelona utrzymywanie się przy niej ma opanowane do perfekcji.