Re: 1/4: Arsenal - Barca (31 III - 6 IV)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Re: 1/4: Arsenal - Barca (31 III - 6 IV)

Post autor: guru » 08 kwie 2010, 20:41

Mentor pisze:Hamuj się trochę. Mógłbym wlepiać ostrzeżenia za tak wulgarne epitety, ale wiem, że to nic nie da. Co innego gdybym Ci wstawił rangę 'pizda'.
Poniosło mnie trochę, ale po jego ostatnich wyczynach nie mogę się aż powstrzymać od takich epitetów.
Mentor pisze: Co zrobić. Jeżeli będziecie mieć kiedyś w drużynie piłkarza tego pokroju to będzie to samo. Messi nie jest pierwszym ani ostatnim, które wyzywają od Bogów.
Nie tak dawno mieliśmy- Henry. Jakoś nie przypominam sobie żebym go nazywał Bogiem.
Mentor pisze: Normalka. Pozostaje tylko nazwać jakąś tę cudowną umiejętność Barcelony, która sprawia, że rywal się podkłada.
Zle mnie zrozumiałeś. Barcelona to klasa sama w sobie. Jednak nie wydaje mi się, ze mogli by sobie tak hasać grając z drużyna, która potrafi grac pressingiem.
Mentor pisze:Ja się pytam niby jak miał to zrobić skoro w 90% spotkań to pewnie Wy prowadzicie grę a nie rywal i gra się kompletnie inaczej? Bez piłki gracie dużo gorzej a Barcelona utrzymywanie się przy niej ma opanowane do perfekcji.
Dokładnie. Jednak dziwi mnie, ze Arsenal w tak łatwy sposób oddal inicjatywę Barcelonie. Przecież nawet nie przeszkadzał w konstruowaniu akcji. Na dodatek niektórzy jeszcze im w tym pomagali. Ostatnimi czasy łudziłem się, ze chłopaki maja charakter. Niestety tak nie jest.

Wróć do „Puchary Europejskie”