Re: Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2275
Kibicuję: AC Milan

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Enjo » 08 kwie 2010, 21:57

Oglądam mecz i muszę pokusić się o stwierdzenie, że Lpool nie zasłużył aż na dwie bramki, ale liczy się to co w sieci i prowadzą 2:0 ;).Mecz wyrównany, Benfica nie postawiła autobusu w bramce, dobrze neutralizowali Torresa, a i ataki gospodarzy nie były oszałamiające.Goście w miarę możliwości zapędzali się pod bramkę Reiny, ale żaden ze strzałów z dystansu nie trafiał do celu.Mnóstwo stałych fragmentów gry, przeważnie rogów po którym The Reds strzelili bramkę - jak najbardziej prawidłowa, nie wiem czego się dopatrzył boczny.Benfa też ma dużo rogów, ale wrzutki w piątkę bramkarza to nie jest dobry pomysł na gola jak na razie.Myślałem, że gospodarze będą efektywniejsi w ataku, a oni po za golem Lucasa nie oddali strzału na bramkę.

I mimo, że strzelił bramkę to kompletnie nie podoba mi się ten Lucas.Niewidoczny, to tak na dobrą sprawę Javi Garcia, Ramires i ten z nr 17 nie mają problemów z graniem w środku pola.

Sądziłem, że będzie 0:0 do przerwy i będzie musiał Benitez wprowadzić jakiegoś zawodnika ofensywnego, ale przy takim wyniku nie jest to konieczne.

Wróć do „Anglia”