Re: Liverpool (zbiorczy)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Daaaamian » 08 kwie 2010, 23:57

cycu pisze:Co do komentatorów - chyba się trochę za bardzo czepiacie - wiem, że każdy z was jest bardzo istotną jednostką opiniotwórczą (czytaj: znawcą nad znawcami), ale Panowie na TV4 kometowali całkiem do rzeczy, a Pan Roman Szczepaniak, rzucił paroma ciekawostkami, o któych nie każdy musiał wiedzieć, a jako kibic Liverpool'u jego zdanie nie zawsze musiało pokrywać się ze zdaniem kibiców innych drużyn.
Emiliano Lucas był kapitanem młodzieżowej reprezentacji Argentyny, wiedziałeś? Ja pojęcia nie miałem, dopiero Pan Romek Szczepaniak mi to uświadomił. Może trochę na siłę się czepiam, ale moim zdaniem komentatorzy byli słabi/beznadziejni. Człowiek, który nie ma pojęcia o komentowaniu spotkań nie powinien się za to zabierać. Pan Szczepaniak może i ma wielką wiedzę na temat klubu, ale próby jej przekazania kończyły się niepowodzeniami. Mnie dzisiaj irytowali i naprawdę ciężko ocenić pozytywnie ich pracę.
cycu pisze:W ogóle cały LFC ostatnie mecze ma na bardzo dobrym poziomie - wliczam w to także mecz (a zwłaszcza drugą połowę z Birmingham) - wiem Damian, że nie wygrali, ale gra sama w sobie była praktycznie na jedną bramkę - brakło im błysku/szczęścia Arsenalu w ost minutach.
Pierwsza połowa była wręcz żałosna w wykonaniu ekipy Beniteza i naprawdę ciężko (mimo dobrych drugich 45 minut, gdzie mieliśmy przewagę) nazwać ten mecz bardzo dobrym.

Wróć do „Anglia”