Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Mentor » 09 kwie 2010, 20:02

U mnie zaczęło się na dobre. Liczyłem na to, że dopiero jutro po przebudzeniu będę miał siekę w głowie, ale niestety już teraz trudno mi myśleć o czymś innym jak jutrzejszy mecz.

Kontuzja Zlatana strasznie mnie zdołowała bo to dla nas naprawdę bardzo duża strata, które zniwelować się nie da. Oczywiście nie oznacza to, że straciliśmy szanse na dobry wynik, ale będzie o wiele trudniej. Nie byłbym tak zmartwiony będąc przekonanym o przynajmniej przyzwoitej formie Iniesty, ale nie wiemy co może zagrać. Przed kontuzją grał przeciętnie z przebłyskami lepszej gry, ale grającego na miarę oczekiwać i możliwości to już go dawno nie widziałem. Jeżeli jutro zagra dobrze to super. Gorzej jeżeli poza Messim nie będzie nikogo pożytecznego w ataku. O pozostałem formacje się nie obawiam.

Tak czy inaczej zapowiada się znakomity mecz. W pierwszej rundzie wygraliśmy 1:0 po bardzo zaciętym meczu. Teraz myślę, że padnie więcej niż jedna bramka. Real jest silniejszy niż wtedy, ale i Barca ma lepszą formę. Najlepszy u Was w pierwszym meczu był chyba Kaka, który jutro nie zagra. Nam gola na wagę zwycięstwa strzelił Zlatan, który również nie zagra.

Co ja w ogóle piszę?

26 godzin...

PS:

Wróć do „Hiszpania”