Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Jarzinho » 11 kwie 2010, 2:01

Trzeba mimo wszystko coś oddać Realowi. Ja w imieniu Pepa, i Valdesa dziękuje za Drenthe, Palance, Robbena, Higuaina, Ronaldo i RvdV. Dziękuje, że uderzali w 4 ostatnich potyczkach Realu z Barca w nasz ręcznik. Co by to było gdyby tego nie zrobili. Nie wyobrażam sobie. Zastanawiam się dlaczego zawodnicy Barcy tak nie lubią Ikera. Nie oczywiście, ze go lubią, gdyby tak nie było to w zeszłym roku w Madrycie Real dostałby baty nie różnicą 4 bramek a 8 może i więcej, sam Messi mógł nastrzelać te 6. Wielkie także podziękowania za Ramosa, piszcie sobie co chcecie na moje zaczepki, na 10 GD potrafi w jednym się nie ośmieszać. Kiedyś także stwierdziłem, że jak Ramos podnosi rękę to absolutnie nie ma spalonego i sędziowie na to nie reagują, dzięki Sergio, że kolejny raz to udowodniłeś.
RealFan pisze:Nawet nie będę się nad nikim znęcać indywidualnie, a tym samym mój post będzie krótszy. Barca była do ogrania, bo kosmosu nie pokazali, ale nie przy takim czymś ze strony Realu. Tylko sobie wypunktuję najistotniejsze kwestie.
Barca nie pokazała kosmosu- fakt. Tylko co w takim wypadku pokazał Real na jej tle na Santiago Bernabeu. Współczuje Perezowi, naoglądał się porażek w kosza co nie miara w każdych rozgrywkach, widział jak Real kontynuuje serię 1/8 teraz jeszcze Barcelona nie grająca nic specjalnego wygrywa ponownie na jego oczach w nogę.

Wróć do „Hiszpania”