kto powinien być pewniakiem w kadrze Janasa???

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 25 mar 2005, 21:46

RoRo pisze:
BuBu pisze:tere fere
ty też tere fere
Dajcie sobie na wstrzymanie chłopcy. Odejść od klawiatury, wziąść głęboki oddech iść na spacer czy cuś...
BuBu zastanów się, czy warto odpisywać znowu, bo się poziom niebezpieczno-depresyjnie zniża...

A co do tematu, bo i tak się chciałem wpisać; to uroczyście chciałbym dopisać jeszcze jedną osobę to listy moich pewniaków:
piwus pisze: :arrow: Miruś Szymuś. Któremu klimat, gdzie piłkarzom grożą nożami kibice, najwyraźniej służy. Nie wiem w jaki sposób nabrał tej cudownej motywacji do gry, ale po latach gnuśnienia w Wiśle, właściwie wystarczyło, że pierdnie, a jush go wybierali najlepszym ofensywnym pomocnikiem ligi. Może te noże mają coś do rzeczy :lol:.
Ale to jest kurcze bezczelność, mówiąc, że się dusił w Wiśle. Nie pamiętam ile w Krakowie powieźliśmy kiedyś Trabzon, ale było tego sporo, a poziom się nie wyrównał :roll:. W dodatku Szymuś woli walkę o mistrza tureckiego, niż zdobywanie Ligi Mistrzów z nami. Co kto lubi :evil:.
Jeszcze jestem ciekaw jakie znaczenie w tej sprawie miały pieniądze i Werner Liczka, ale to jush to teorii spisku się nadaje.
W każdym razie Szymkowiak to przyszły (ale to niedaleka przyszłość, o czym się przekonacie jutro) pewniak w kadrze.
Wystarczyło mu tylko poprzeczkę obniżyć, dać więcej kasiorki i jush gra jak z nut. Inna sprawa, że liga turczynów jest silniejsza. Ale to jush nie wina Wisły...
Aż się boję jak będzie grał Żuraw za pół roku :roll:... Drugi Ruud van Nistelrooy, co ja mówię Adriano :roll:... albo Niedzielan :lol:

Wróć do „Polska”