Re: Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

grigo
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Re: Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

Post autor: grigo » 16 kwie 2010, 17:50

Obrazek

CRISTIANO RONALDO (MU>RM)
Najlepszy piłkarz świata, który zdobył wszystkie trofea w angielskim zespole Manchester United. Wszyscy z niecierpliwością czekali na debiut w Premiera Divison. Fani Realu myśleli przed sezonem że wkońcu zdetronizują Barcelonę. Jego styl gry, pełen zaskakujących dryblingów i strzałów. Real płacąc za niego 94mln euro myśleli że wszystko zdobędą CR9 sam nic nie zrobi a już szykują się następne(Ribery,Villa, Rooney). Jak na razie nie ma wielkich skandali w Madrycie w roli głównej z nim. Na początku dość dobrze się prezentował w meczach towarzyskich, ale w lidze na początku sezonu cięzko mu było łapał kartki i nie grał w meczach, łapał kontuzje. Dość zaskoczył mnie w meczu champions league z OM gdzie trafił 3 gole lecz daleko nie zaszli miał być finał ligi mistrzów. Wracając do Ronaldo można powiedzieć że nie był to jego udany sezon w MU gromił swą grą mówią mi niektóre osoby że to nie jest ten Ronaldo z MU i nie będzie miał takiej formy gdzie w wszystkich rozgrywkach strzelił 42 gole. Ciekaw jestem czy wróci z powrotem do MU?!

Wróć do „Hiszpania”