Sezon już sie powoli kończy i żyjemy emocjonującym finiszem Serie A i LM a co najbardzie ekscytuje Tifosi Milanu po sezonie
Oczywiście mercato rossoneri
Oczywiście nie tylko kibice Milanu są zobowiazani do wypowiadzi. Bo może okazać sie że "nasze" kluby zrobią interesik ........
Wiem że jeszcze troche czasu ale założymy temat tylko do dyskusji na temat transferów. Piszcie o plotkach, jakiś spekulacje a nawet wizji transferu. Ostatnio chciałem sie założyć co do mercato ale nikt nie chciał szkoda bo miałe wizje
Spelukacji nie potwierdzonych jest masa ale są dające do myślenia. Galliani może działać jak w popszednim sezonie czyli już wie z kim Milan sie zwiąże ale nadal nicho cza .... Jednak nie jest powiedziane że wogóle ktoś przyjdzie. Zobaczymy który portal, gazeta czy telewizja na nos i syndrom wróżenia.......
UWAGA Nie bieżcie do ciebie tych cytatów mojej twórczości
Piszciesz jak macie jakieś fajne ciekawe plotki z miare wiarygodnych źródeł. Typu za ile - kiedy - i na ile .......
Cassetti chce do Milanu !!
Gilardino: "Najpierw obietnica i Serie A na stadio Tardini aaaa potem Grande Milan"
Crespo: "Nie wracam do Czerwonego Romka !! Zostaje Tu !! Zrozum to Rusku. Prosze Cię z kumaj baze . "
Mozart: "Milan ?? Oni mają dobre instrumety"
Bonera: "Milan ?? Nie no nie wierze !!"
Jankulovski: Juve ?? Już ich skresiłem-Teraz tylko Milan sie liczy""
Cudicini: "Ławka tu czy lawka tam...... Wróce tam gdzie sie wychowałem, marze o tym"
Cassano: ""Milan ?? A co Capello też przechodzi ??""
Beckham zostawi Galaktycznych dla spokoju własnych synów ?? Czy Galaktyczni zostawia Jego dla własnego spokoju ??
Emre: "Milan?? Nie da sie cofnąć czasu............niestety"
Ronaldinho: "Ja i Milan ?? A kiedy Collina kończy kariere ??"
Seitaridis: "Nie musze udawać Greka"
Totti na Giuseppe Meazza ?? Chyba Olimpico nie zmieni nazywy po tylu latach !!
Ronaldo: "Inter czy Milan ?? To i to Mediolan wiec te same hamburgery !!"
Robinho: ""Jak i Kaka razem ?? Coś wspaniałego !! A jest w Milanie jeszcze Marcus on jest kimś wiecej niż ........
Henry: ""Ancelotti widzi mnie w lini że Stamem ?? Bez wątpienia zgralibyśmy sie""
Davids: "Wrócić tam gdzie zaczynałem w Calcio !! Zawsze naprawde zawsze o tym marzyłem nie wiecie jak mocno....""
Mexes: ""Ja i Nesta ?? Wykosimy wszystkich !! i po co to ??""
Adriano zmienisz strone San Srio ??: " Tak !! W drugie połowie atakujemy na sektor Curva Nord, tam mi sie lepiej gra...."
Heitinga: "" Milan ?? A Zlatan jest w Turynie ??A to daleko od Mediolanu ?? To dobrze !!
Ledesma: "Zdenek mówi że nie warto ..."
Ancelotti w Real ??: "" Nie lubie cyrku wole karuzele""
Torres odchodzi na 100% !!! ...... ze stowarzyczenia młodego wędkarza .....
Van Der Vaart ??......... tyle chyba jednak nie wart ....
heheh spodobał mi sie to ale przeciesz nie kupimy 458 graczy
Ciekawą informacja przeczytałem dzisiaj na jednym z portali serie A. Moze coś w niej jest Już pisałem kiedyś Obserwatorą UEFA
"""Jak wynika z doniesień, AC Milan ma latem złożyć niespodziewaną ofertę na pomocnika Newcastle United Hugo Vianę.
22-letni reprezentant Portugalii jest obecnie wypożyczony do Sportingu Lizbona, który chciałby po tym sezonie zatrudnić go na stałe.
Jednak Sroki żądają za tego zawodnika 5 mln funtów, których Sporting raczej nie będzie w stanie wyłożyć, a wówczas Viana może trafić na San Siro"""
Piszciesz jak cos tylko bez głupich cytatów mojej twórczości
**FORZA GRANDE MILAN** **CAMPIONE D`ITALIA**
MERCATO BEDZIE PIKANTNE ale czy tylko w splekulacje .....