Czytałeś na weszło po GD reakcje Kowala na oglądanie spotkania bez komentarza. Ta odpowiedź bardziej pasowała własnie do spotkania na San Siro.Mentor pisze:To może Ty (L)oczkerson odpowiedz jak Twoim zdaniem Inter zagrał na San Siro w fazie grupowej. Bardziej bojaźliwie czy bardziej zorganizowanie?
Ja sobie ostrzyłem zęby na dwumecz z Arsenalem. Spodziewałem się wiele po nim, już 60 minut pierwszego spotkania mnie rozczarowało, choć chciałbym być po półfinale także tak rozczarowany. Nie wiem czego się spodziewać po Interze jeszcze panującym mistrzu Włoch, jeśli zrobią to czego nie potrafił zrobić Arsenal choćby przez kilka minut to będę pełen szacunku dla Mou, ale znam historię spotkań Barcy z Chelsea i ten dwumecz w grupie i niczego nowego raczej po Portugalczyku się nie spodziewam. Ze strony Barcy obawiam się tylko o urazy, bo ostatnio on przeszkadzają. Chciałbym zobaczyć podstawowe zestawienie(nie licząc Andresito) i tyle. Pamiętając, ze Barca lepiej wypadła grając bez Zlatana i Messiego w drugim spotkaniu w grupie.