Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post autor: KajoFC » 18 kwie 2010, 8:59

Właśnie skończyłem oglądać skróty. Ze skrótów łatwo wywnioskować że prawa strona z Ferreira na czele praktycznie nie istniała młody Bale robił go jak chciał :angry2: Drogba znowu nic oprócz zefira po ziemi nic nie było go widać. Terry , jak na jego doświadczenie to popisał się jak amator. Mam nadzieję że Ivanović będzie dostępny w pełni formy i od pierwszych minut w kolejnych meczach bo jest potrzebny na prawej stronie i to bardzo. Nie wiem jak sędzia widział rękę Terry'ego ale ostatnio w Anglii to popularny sposób sędziowania który bardziej przypomina Serie A. Mecz na OT Mike Dean się popisał w obie strony. Potem Webb na Wembley i sędzia który pomógł Portsmouth przejść dalej. Sędzia dał i sędzia odebrał. Teraz Chelsea musi wygrać wszystkie 3 mecze do końca ciekawe będzie spotkanie MU - Spurs. Pokonali 2 londyńskie ekipy które ich przedtem pokonały więc mogą mieć parcie na 3 pkt na OT. W dodatku na zagranicznych forach kibice LFC piszą by Rafa wystawił rezerwy na Chelsea bo jeśli mają decydować o mistrzostwie to wolą Chelsea niż Manchester :haha:

Wróć do „Anglia”