no z jednej strony masz racje , choć nie wiemy jak wyglądają treningi i czy francuz się po prostu nie przykłada do nich to oczywiście ma możliwość walczenia o skład i pokazałeś przykłady. Jednak zawsze w Realu piłkarze za których płacono słono grali i to dużo , nawet jeśli ich forma nie wskazywała na to że zasługują (patrz np. Kaka) a Benzema jest traktowany trochę inaczej nie wiem czy to trener dostał aż takie możliwości i nie ma żadnych nacisków czy po prostu klub rozważa pozbycie się go po sezonie i ściągnięcie jakiegoś innego napastnika (słyszy się np. o Villi , Tevezie) , można pisać różne scenariusze i jak wiadomo wszystkie są możliwe bo zarząd nie ma zbyt dużej cierpliwości (patrz - np.Owen), do tego dochodzi kolejny sezon bez jakiegokolwiek trofeum (to się jeszcze okaże w zasadzie). Ja jedynie chciałbym go widzieć trochę więcej niż 5-10min w meczu bo w końcu chłopak się zdenerwuje i powie że chce odejść a szkoda by było bo widać że talent ma i to ogromny a plotki o Manchesterze nie wzięły się znikąd .
Co do wychowanków to również nie za bardzo się orientuje ale jeżeli patrzeć na to co grał Granero przed Gran Derbi i w jakiej nieraz byliśmy sytuacji to wg mnie spokojnie mógł za niego wchodzić jakiś młokos i próbować coś motać te ostatnie 20minut z hakiem ale jak widać trenerowi brakowało jaj , dopiero po naciskach gdy Mosquera rozgrzewał się tak długo i ostatecznie nie weszedł na boisko i prasa zaczeła o tym pisać dostał jakieś marne 5minut.
Nie mów teraz o Kace bo jeszcze nie wiadomo kiedy wróci poza tym nie ma go już z dobre 2 miesiące a przez ten czas patrzeliśmy w większości o potykającego się o własne nogi Granero więc czemu nie mógł grać sobie jakiś młodziak ? Szczególnie gdy jak już napisałem - sytuacja na to pozwalała.