w takim wypadku każdy mecz jest ważny , nawet ze Sportingiem i temu podobnymi , a co do bramki strzelonej wczoraj to się nie wypowiem bo defensywa Alcorcónu trzymała się lepiej.Strzelał z Barceloną, Valencią, Atletico, Sevillą, Villarreal... To nie są ważne mecze?
imo są mecze ważne i ważniejsze , mecze o zostanie w LM i mecze decydujące w dużej mierze o mistrzostwie , w żadnym takim meczu Higuain nie wyróżniał się a nawet jak to nie przypieczętował tego bramką (mecz z Lyonem jest dobrym przykładem?) ,mówie tu o meczach ważnych i z silnymi przeciwnikami. oczywiście można mówić że strzelał ważne bramki ale tylko w lidze a przez 3 sezony w LM strzelić 2 bramki i to na dodatek z Zurychem i pisanie że prawie na pewno się poprawi w następnym sezonie to chyba czarna magia bo nikt tego nie wie bo jeżeli ktoś robi takie rzeczy jak Pipita z Lyonem na SB to nie wiem czy uda mu się poprawić swój bilans a jeżeli tak to raczej będą to zespoły w grupie takie jak wspomniany Zurych , Benzema jak dla mnie może być lepszym napastnikiem i w tych ważniejszych meczach nie spalać się tak jak Igła.
Na upartego można doszukać się wielu bramek strzelonych w lidzę w ważnych meczach i uznać Espanyol za potęge oczywiście to wiem jednak w LM jego gra się nie broni i takie są fakty. Nie zaprzeczysz a jedyne co można zrobić to liczyć że się poprawi.