Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Etus2 » 20 kwie 2010, 17:10

te wnioski o pełnych gaciach są od początku jego przyjścia do Realu , teraz już wykorzystuje sytuacje ale nie muszę Ci chyba przypominać jak marnował 3 sety w meczu. Pozatym nigdzie nie napisałem że Benzema ma grać za Higuaina , napisałem że po prostu może być od niego lepszy w moim odczuciu powinnien wchodzić na więcej niż 5-10minut , więc nie przypisuj mi tutaj teorii o ukrzyżowaniu Higuaina bo dobrze wiem że ma świetną średnią i zapewnia nam wiele punktów jednak teorii o jego słabej grze w LM nadal nie obaliłeś bo sytuacja z Lyonem była najświeższa i tylko dlatego ją podałem. Jeżeli nie zaczniemy kształtować Benzemy to zostaniemy z jednym napastnikiem na następny sezon bo obecnie nie gra on niczego ciekawego a nie dawanie szans mu nie pomoże wyjść z tej sytuacji no chyba że wierzysz w zapewnienia typu "Benzema nauczył się już hiszpańskiego teraz będzie grać świetnie" , a teraz zastanów się jak Benzema grający po 5minut miałby zastąpić w razie W kontuzjowanego Higuaina(odpukać w niemalowane) bo ja jakoś sobie tego nie wyobrażam.

Powtórze więc myśl przewodnią - chciałbym aby Benzema dostawał więcej szans na gre , więcej = więcej minut z ławki.

A to że może być piłkarzem lepszym jest tylko moim zdaniem i nie zmienisz go :wink:

peace :D

Wróć do „Hiszpania”