Re: Inter Mediolan - FC Barcelona [faza grupowa i 1/2 finału LM]

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Inter Mediolan - FC Barcelona [faza grupowa i 1/2 finału LM]

Post autor: Mentor » 21 kwie 2010, 11:59

Wódko pozwól żyć...

Nie czytałem poprzedzających postów więc nie bijcie mnie jak palnę coś głupiego albo się powtórzę. Zresztą leżącego się nie bije czy jakoś tak.

Gratulacje dla Interu. Zagraliście wielki meczu i absolutnie zasłużenie wygraliście.

Jestem strasznie zawiedziony bo tak jak Inter zagrał bardzo dobrze tak Barcelona zagrała naprawdę źle. Indywidualnie polegliśmy w tym meczu z kretesem. Przed mecze zaznaczałem, że podróż autokarem nie może być usprawiedliwieniem, ale doprawdy zaczynam wierzyć, że jednak miała wpływ bo pod względem fizycznym prezentowaliśmy się dużo gorzej niż zazwyczaj. Niemniej nie traktujcie tego wpisu jako usprawiedliwianie bo nie taki mam zamiar.

Winni porażki są wszyscy począwszy od Guardioli. Za dużo kombinowania kochany Pepie.

Sędziowie kilka razy srogo się pomylili i dotyczy to obydwu drużyn, ale pozwolę sobie stwierdzić, że kluczowe błędy to gol na 3:1 ze spalonego i chyba jednak karny za faul na Alvesie. Niestety Dani w swoim stylu dał tam sporo od siebie, ale to nie zmienia faktu, że chyba jednak był tam faul. Czekam na powtórki albo ogarnę poprzednie posty w nadziei, że ktoś już ogarnął ten temat.

Dwumecz nie jest jeszcze rozstrzygnięty, ale będzie cholernie ciężko. Inter przed rewanżem jest w znakomitej sytuacji i jakoś trudno mi uwierzyć, aby to zepsuł. Barcelona będzie musiała zagrać jak jedna z najlepszych drużyn w historii piłki. Stać nas na to.

Wróć do „Puchary Europejskie”