Re: Inter Mediolan - FC Barcelona [faza grupowa i 1/2 finału LM]

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Inter Mediolan - FC Barcelona [faza grupowa i 1/2 finału LM]

Post autor: Mentor » 21 kwie 2010, 14:02

Z tym ustawieniem arbitra najpewniej masz rację. Mógłby (powinien!) być ustawiony lepiej i ze swojego miejsca rzeczywiście chyba nie miał idealnej perspektywy.

Nie widział dzisiaj jeszcze powtórek tego zajścia z Alvesem, ale z tego co pamiętam to był Wesley atakował wślizgiem od tyłu i był kontakt a Dani to wykorzystał. Zapewne zbyt teatralnie, ale druga strona medalu jest taka, że jak się nie przewrócisz to sędzia faulu nie gwizdnie nawet jeżeli był. Na moje oko były wystarczające przesłanki do gwizdnięcia jedenastki, ale chętnie obejrzałbym jakieś powtórki, aby ocenić to bardziej na chłodno.

Perspektywa 7 dni oczekiwania na rewanż mnie przytłacza. Na dodatek w weekend gramy z Xerez a więc będzie to mecz, który niczego nam nie podpowie odnośnie naszej formy. Nie straciłem nadziei na awans, ale będzie strasznie ciężko. Będzie trzeba wspiąć się na absolutne wyżyny (przy założeniu, że Inter zagra dobrze/bardzo dobrze), aby zagrać w finale na Bernabeu. Pocieszam się tym, że skoro Inter był w stanie wygrać dwiema bramkami to i my jesteśmy, ale Mourinho ma handicap i może zaparkować piętrowy autokar w bramce ograniczając się do kontr i stałych fragmentów.

Tydzień [']

Co do Xaviego to jeżeli rzeczywiście to powiedział to słabo. Emocje trochę go rozgrzeszają, ale tylko trochę. Wszakże to nie świeżak więc powinien rozsądniej cedzić słowa, ale trudno.

Wróć do „Puchary Europejskie”