Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 176

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: Michał M » 21 kwie 2010, 14:08

Akarin pisze:my gramy 4-3-3.
Ja bym raczej to nazwał 4-2-3-1, ale to kwestia widzimisię, na boisku sytuacja jest płynna :wink:

----------------------------van Bommel (dzisiaj Pranjic)--------------Schweinsteiger---------------------------
------------Robben--------------------Mueller-------------------------Ribery---------------------------------
--------------------------------------Olic (Gomez)-----------------------------------------------------

Mueller cofa się przy odbiorze piłki, ale przy ataku często wychodzi obok Olicia (układ 4-4-2). Robben i Ribery przy ataku pozycyjnym z reguły mocno przy linii, ale w razie potrzeby schodzą do środka (szczególnie Robben). Jak wspomniałem wyżej - spora płynność :wink:
Akarin pisze:Byłoby miło wygrać i nie stracić bramki, co przy tej obronie nie jest zbytnio prawdopodobne, dlatego też nie nastawiam się na to.
Ja będę zadowolony z każdej wygranej. Bramkę pewnie stracimy :? , ale jeśli wygramy u siebie, to liczę że w Lyonie stać nas będzie na remis. A że na wyjazdach jesteśmy także bramkostrzelni, to... :wink:

Wróć do „Puchary Europejskie”