Re: Inter Mediolan - FC Barcelona [faza grupowa i 1/2 finału LM]

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Inter Mediolan - FC Barcelona [faza grupowa i 1/2 finału LM]

Post autor: carekk » 21 kwie 2010, 18:08

Mam taką nadzieję że w rewanżu zagramy już normalnym ustawieniem lewa Pedro, prawa Messi. Bo to co gramy ostatnio zupełnie mi się nie podoba, wymyślanie nowej pozycji dla Leo :roll: Miałem nie oglądać tego meczu, ale jednak znalazłem jakiś kanał co transmitował i bardzo się rozczarowałem grą. Rozumiem pressing piłkarzy Interu, no ale bez przesady zero ruchu wyjść na pozycje. Przegrywamy 3-1 jesteśmy na połowie przeciwnika i co ? wszyscy rozeszli się na boki i stoją czekają. Jak można grać bez środkowego napastnika !? Mało tego przegrywać i nadal grać bez środkowego napastnika. Miałem wrażenie że grają bez jaj jakby im nie zależało nie było walki zadziorności. Bramka na 3-1 ze spalonego ale to szczegół bo Inter miał okazję na więcej. A te kłótnie z sędzią to już w ogóle Sergio faulowany sędzia widzi gwizdek a temu jeszcze coś nie pasi i dostaje kartkę. Puyol wie że jest zagrożony to musi się mądrować. Pół kartek to przez swoją głupotę. Ja nie wiem w czym Keita jest lepszy od Toure, ale Seydu mnie kompletnie nie przekonuje. Alves wczoraj to przeszedł sam siebie. Ogólnie marnie widzę szanse w rewanżu. Bo to Inter będzie z nami grał jak im się podoba a nie odwrotnie. Barca musi rzucić się do gardeł piłkarzom Mou i walczyć, walczyć i jeszcze raz walczyć. Jeszcze jedno można by oddać jakiś strzał z 15-25 metrów a nie ciągle próbować wejść do bramki tyle z mojej strony.

A jeszcze temat tej 9-tki. Mieliśmy człowieka od biegania, strzelania na którego można było liczyć w trudnych sytuacjach i oddaliśmy go lekką ręką. Mamy człowieka który opier... się przez cały pobyt na boisku.

Wróć do „Puchary Europejskie”