Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: Morrow » 22 kwie 2010, 15:48

Metal pisze:Że MUły nie oczekiwały wiele po tym sezonie... błagam, człowieku (kibicu MU) przeczytaj sobie komentarze po wylosowaniu par, jak mówiliście, że Bayern to taki śmieszny klubik, ciekawe jak śmieszny jest teraz Manchester.
Gadaj zdrów.
Morrow 19.03.2010 pisze:No i na deser Bayern - MU. Cieszę się, że gramy z Bayernem ale nie dlatego, że uważam, że to łatwy rywal tylko z powodu tego, że jak mamy sprawdzać się po stracie Ronaldo i walczyć o LM to niech to będą wielkie firmy. Na papierze ekipa z Monachium ma naprawdę mocny zespół, zobaczymy jak to będzie wyglądało w praktyce. Tak jak napisał red, kluczem będzie wyłączenie skrzydeł ale nie można zapominać o Muellerze i Bastianie, oni też potrafią błysnąć. Fajnie, że rewanż gramy u siebie, to na pewno spory plus. Bez wątpienia jesteśmy faworytem i Bayern jest w naszym zasięgu ale nie będzie lekko.
red85 pisze:Oby wszyscy byli zdrowi, a jestem spokojny. Bayern oglądam regularnie i wiem, że stać ich na pojedyncze przebłyski. Dlatego też nie można być na tym poziomie pewnym niczego, ale wydaje mi się, że obecnie United ma zdecydowanie więcej do zaoferowania. W drugiej linii powinniśmy dominowac nawet na Alianz, a przód powinien coś ukłuć.
majer13 pisze:Co do losowania to lepszego chyba nie mogło być :

1. Prestiżowy przeciwnik który jeśli zagramy na 100 % nie powinien nam zagrozić
2. Jak odpadniemy to nie z byle kim :P

Gdzie ten śmieszny klubik, pokaż mi.

Byliśmy faworytem ale odpadliśmy. Na własne życzenie i po strasznym frajerstwie ale jednak. Sorry, piszecie wiele o kibicach różnych klubów ale mam wrażenie, że to niektórym kibicom (nie wszystkim, nie generalizujmy) Bayernu trochę odbija po ostatnich wynikach. Patrząc na tę edycję LM wszystko jest możliwe, nawet wygranie tego trofeum przez Bayern ale nie rozumiem tych napinek. W tym sezonie Bayern w LM okazał się lepszy i od MU i od Realu i od kilku innych uznanych firm, ma w swoich szeregach jednego z lepszych piłkarzy świata obecnie - Robbena, który jest w wielkiej formie i nawet w przypadku nie wygrania LM w tym sezonie obecne rozgrywki są dla ekipy z Monachium znacznie lepsze od tych z minionych lat ale nie popadajmy też w przesadę bo poza tym, że Bayern gra w drugiej połowie sezonu bardzo dobrze to i sędzia im wyraźnie pomógł (Viola) i rywale ułatwili zadanie (MU). Nie umniejsza to sukcesów ekipy z Monachium ale Bayern jeszcze nic nie wygrał w tym sezonie i wyzywanie od MUłów i żałosnych jest trochę nie na miejscu ( to akurat w każdych okolicznościach).

Wróć do „Puchary Europejskie”