Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: pasza » 22 kwie 2010, 23:44

jordan20 pisze:chlopczyku ,to,ze piszac takie herezje kompromitujesz siebie to mnie nie obchodzi,ale przy okazji tworzysz niekorzystny obraz calego srodowiska kibocow barcelony

popatrz jak przez takie posty jak twoj tworzy sie otoczka kibica-zawodnik po pierwszym swietnym sezonie, w drugim gra slabiej
i co? sprzedac bo sie znudzil i trzeba kupic nowego
lepszego-czyli kogo ?starszego o pare lat maicona czy moze wynalazki typu sagna

to jak szalejemy to wyrzucmy w chooy toure,inieste
bo -idac twoim tokiem myslenia- zagrali slabszy sezon,poza tym sa starzy i pewnie niedlugo umra
twoja stara chlopczyk, dziewczynko hehe

aktywista sie znalazl, kompromituje "obraz srodowiska kibicow barcelony" puknij sie w glowke. sam sie kompromitujesz

alves w tym sezonie gra totalne dno, jest slabszy niz najslabszy i te kika asyst tego nie zmienia. ja sie nie daje nabrac na teksty o super prawym obroncy, bo one sie wziely nie z tego sezonu i sa powtarzane jak mantra. fakty sa takie jak pisalem, dosrodkowania ma fatalne, w obronie go nie ma, a czasem i przyjecie zepsuje. w tym sezonie on przeszkadza po prostu. nie sprzedac, bo sie znudzil, tylko sprzedac puki ktos chce go kupic. a kogo kupic? nie wiem, nie zastanawialem sie jeszcze.

i nie popadajmy w absurd, ze jak jednego to wszystkich. sprowadzanie rozmowy do absurdu to metoda polglowkow

z alvesem na moje jest podobnie jak z dinho na koncu jego przygody, gral dno totalne, ale za zaslugi mial wielki kredyt zaufania i super wiernych fanow. a ja wtedy wieszalem na nim psy i juz sezon wczesniej chcialem sie go pozbyc jak jeszcze ktos dawal jakies pieniadze, bo skonczylo sie na oddaniu za friko.

nie wiem czy alves ma tylko slabszy sezon, ale patrzac na jego gre to jest po prostu slaby. ciezko zla forma wytlumaczyc kompletny brak umiejetnosci dosrodkowania czy slabe przyjecie pilki. jedyne co robi to to, ze zawsze jest na tej prawej podczas ataku. i jak sie wali tyle tych dosrodkowac ddo nikad, to w koncu jakies wpadnie i sa te asysty, mnie to nie przyslania oczu. poza tym, poprzedni sezon tez nie byl w jego wykonaniu jakis bajeczny. nie wiem skad sie wziely te peany o najlepszym prawym obroncy na swiecie, zagadka dla mnie

lukasz

nie wiem czy promocyjna, miejmy nadzieje, ze abramowicz sie nabiera na niego. ale jak konkurencja sie przyda, podbije cene, takze zapraszam do skladania ofert :mrgreen:

Wróć do „Hiszpania”