Re: Pewniak dnia

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Pewniak dnia

Post autor: Aker » 27 kwie 2010, 11:37

#8 Piast Gliwice (+1) - Wisła Kraków 2 2,7

W zespole gospodarzy ma nie zagrać pierwszy bramkarz Maciej Nalepa, wcześniej z klubu został wyrzucony Rafał Kwapisz, więc na bramce ustanie 17-letni Tomasz Kasprzik. W Wiśle również zabraknie podstawowego bramkarza, Paweł Mariuszek ( :lol: ) odniósł kontuzję i zastąpi go niewiele gorszy Juszczyk, który wg mnie na przedpolu to nawet jest lepszy od Pawcia :P Formacja obronna w najlepszym zestawieniu, wraca kapitan Głowacki, w pomocy też ok, wraca Issa Ba, zagra również niezastąpiony Sobolewski, także o tyły jestem spokojny. Co do formacji ofensywnej to teoretycznie też jest w porządku - zagra Mały i Brożek czy Boguski, ale ostatnio razimy nieskutecznością, liczę, że dziś chłopaki się przełamią i wygrają przynajmniej dwoma golami, ostatnio przewagą dwóch goli wygraliśmy w Bytomiu miesiąc temu, dziś wydaje mi się, że mecz będzie podobny z tą różnicą, że będzie bronił trzeci bramkarz Piasta :) Piast jest słaby, a Wisła musi ten mecz wygrać, stawiam na przełamanie się Wiślaków i poprawienie skuteczności.

Wróć do „Bukmacherka”