Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
przembal
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: przembal » 28 kwie 2010, 9:27

Fantastyczny wyczyn Bayernu!!!

Zdominowali wczoraj O.Lyon jakgdyby grali z Wisła Kraków a nie najlepsza druzyną Lige 1 ostatnich kilku lat.
Olic strzelił hatt tricka w 1/2 - nie pamiętam kiedy jakiś inny piłkarz zrobił coś takiego!!! Generalnie same ochy i achy nad naszą grą. Warto zanotować kolejny bardzo dobry mecz Contento - ciekawe czy Uli i S-ka kupią jakiegoś nowego bocznego obrońce czy też pozwola na dalszy rozwój młodego włocho-niemca

Co do finału to wszyscy mowią, ze wygodniej dla Bayernu bylo by zmierzyc się z Interem a ja powiem tak - mi to jest zupełnie obojętne. Gdybyśmy grali z Interem to w finale zmierzyly by sie jedyne 2 druzyny w europie ktore walcza o potrojna korone, natomiast gdybysmy zagrali z Barcelona i ja pokonali to .... eh chciałbym zobaczyć miny tych wszystkich, ktorzy uwazaja ze Bayern jest slaba druzyna i mine Laporty na widok triumfu LvG nad jego bylymi podopiecznymi. Natomiast porażka wcale a wcale by mnie nie zmartwiła, ja poprostu jestem juz tak zadowolony z tego sezonu i gry Bayernu - organizacji, wymiennosci pozycji, waleczności i charakteru że nawet nie sa mi potrzebne zadne tytuły - wystarczy, ze patrze na ich fantastyczna gre i wiem ze nawet gdyby z Barcelona po pierwszych 5 min przegrywali by 5 bramkami to i tak w 93 wierzyli by jeszcze, ze moga wygrać i atakowali bramke Valdeza i tego mi w tej druzynie w ostatnich klilku latach brakowało. Wraz z przyjsciem LvG bawawrski gen zwyciesców powrócił...

Wróć do „Niemcy”