Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

red85

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: red85 » 28 kwie 2010, 9:50

A powiedz mi gdzie ta druga wyśmienita sytuacja Lyonu?
W drugiej połowie, kiedy z woleja uderzał jeden z napastników Lyonu, z okolic 7 m. wysoko nad bramką.
Sądzę, że przy wzmocnieniu obrony Bayern za rok może powtórzyć to osiągnięcie
A ja jestem przekonany, że bez poważnych wzmocnień tego nie powtórzą. Takie drużyny jak Real, Chelsea, czy United nie pozwolą sobie na kolejny taki bezbarwny sezon.
Chciałem jeszcze dodać, że w wyjściowej jedenastce było pięciu wychowanków Bayernu: Schweinsteiger, Lahm, Badstuber, Muller oraz Contento. To chyba świadczy o tym kto dziś ma jedną z najlepszych szkółek piłkarskich, pokażcie mi drugi taki zespół ze światowej czołówki
Evans, Neville, Giggs, Scholes, Fletcher + O'Shea, Brown i co najmniej kilku inncyh. O Barcie nie ma co nawet wspominać.
Oczywiście w pół godziny Lyon był nam w stanie przy wczorajszej grze strzelić trzy gole, pewnie.. widziałeś w ogóle to spotkanie?
Postawiona przeze mnie teza wynika z wielu lat oglądania futbolu na wysokim poziomie. Rozumiem, że nie zgadzasz się ze stwierdzeniem, że jeden gol potrafi obrócić wydarzenia na boisku o 180 stopni? Po prostu nie ma się co spinać i zapewniać, że w 11 na 11 Lyon też nie miałby nic do powiedzenia. Tego ne wiemy i niech tak zostanie.
Wykorzystał chociaż jedną z tych swoich sytuacji? To jak niby mieliby strzelić TRZY przypadkowe gole :?:
Patrz wyżej.
Czyl znów sędzia nam pomógł. Jasne. Pomógł nam też strzelić wczoraj gola na 1:0, a wcześniej, w zeszłym tygodniu, przeważać w grze, jak graliśmy "10 vs "11". Sędziowie nasi :brawo:
Nie nazwałbym tego do końca pomocą. Nie dawał tych kartek z niczego, ale w dwóch sytuacjach po prostu nie musiał wyrzucać zawodników z boiska. Tyle.
Liczy się też charakter i zaangażowanie, a nie same umiejętności. Spójrz np. na takiego Olicia, wirtuozem piłki to on nie jest, a myślę, że kibice Barcelony z chęcią zamieniliby np. takiego Ibrahimovicia właśnie na Olicia :wink:
Tak i dlatego olbrzymie brawa i gratulacje.

Wróć do „Niemcy”