Re: Anglia - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2316
Kontakt:

Re: Anglia - Transfery (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 29 kwie 2010, 4:07

Z Arsenal Mania na temat Arszawina:
As I said yesterday, Andrei's latest controversial interview has upset more than a few Gooners. It seems though that the only controversial thing about these comments is the way they have been taken out of context and used to, ever so slightly, misrepresent the Russian. I'm not going to reproduce the full transcript of the interview here, but someone has in the comments section under Jonathan Chong's article on the subject. Read it and perhaps you will find that what he said wasn't so disrepectful to our football club, he merely responded in the affirmative to a question explicitly asking him whether he would play for Barcelona if he could.
Co do Wengera to właśnie dzisiaj wyszedl na głownej news ze gada juz i bedzie transferował przed MŚ.. dziwnie, bo jeszcze tydzien temu mowil ze nie gada z nikim bo okno zamkniete :lol: Specjalny ukłon emdżej ;)

- Mam ściśle sprecyzowane plany transferowe i mogę się przyznać, że rozmawiałem już z niektórymi ludźmi, jednak nie powiem wam z kim dokładnie - powiedział Francuz dla Arsenal Matchday Programme.

- Uważam, że to dosyć niebezpieczne, by kupować piłkarzy opierając się jedynie o ich występy na wielkich imprezach. Tacy gracze mogą być lepiej przygotowani do danego turnieju, bo nie grali przez cały sezon albo grali stosunkowo mało.

- Każdy zawodnik może mieć 3 tygodnie sławy. Dzisięć lat wystepów na poziomie to już co innego - dodał Boss.

Co do Barcy to.. yh. Clichy'ego pozbywać się nie chce.. Clichy jest jednym z najlepszych Kanonierów ostatnio. Gibbs i Traore nam nie wystarczą. Bojan.. na cholere nam kolejny młody i do tego mały napastnik.. ma 170 cm. :P Poza tym podobno transfer Chamakha jest już przesądzony (1.88m :P ;) ) wiec wątpie, zeby Wenger kupil dwoch napastnikow w jednym oknie..

Wróć do „Anglia”