Re: Inter Mediolan - FC Barcelona [faza grupowa i 1/2 finału LM]

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Inter Mediolan - FC Barcelona [faza grupowa i 1/2 finału LM]

Post autor: Jarzinho » 29 kwie 2010, 7:07

Szkoda, malo brakowało, a tak naprawdę Barca męczyła się przez 90 minut i nic wielkiego pod bramką nie potrafiła stworzyć. Kiedy najlepszym napastnikiem w dwumeczu jest Pique to ciężko wygrać. Strasznie poniżył Ibrahimovicia. Strasznie. Nie będę się tutaj rozpisywał, bo to nie ten temat- ale straszne gówno skupił w lato 2009 Txiki i Pep: Zlatan, Maxwell, Chygrynskiy.
Spalony był, ale tak ja zawsze piszę, takie akcje mają być puszczane i dobrze się stało, kartka dla Motty zasłużona, oczywiście nie czerwona automatycznie, ale żółtko mu się należało co w konsekwencji oznaczało to samo. A co do bramki Bojana- nie oglądałem powtórek więc się nie wypowiadam.
Ciężko takie porażki przychodzą bo jest to ostatnia prosta, przedostatni krok i zawiedziony jestem mocno. Życzę Interowi zwycięstwa, ze wzgląd na Zanettiego, Eto'o i lepiej, zeby wygrała drużyna która wyelminowała Barcelonę przy okazji spuszczając jej najwyższy łomot za kadencji Guardioli. 2 bramkami.
Na koniec współczuję kibicom Realu, bo co to za kibicowanie kiedy najbardziej jesteś zadowolony kiedy wygrywa nie Twoj ulubiony klub a znienawidzony przeciwnik. Kolejnej kompromitacji Bernabeu by mogło nie wytrzymać.

Wróć do „Puchary Europejskie”