Re: Inter Mediolan - FC Barcelona [faza grupowa i 1/2 finału LM]

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2449
Kontakt:

Re: Inter Mediolan - FC Barcelona [faza grupowa i 1/2 finału LM]

Post autor: Kluchman » 29 kwie 2010, 8:08

Nie jestem osobą publiczną i nie muszę zachowywać tzw. poprawności politycznej w każdym przypadku. Mimo to nie wiem, w którym momencie pokazałem śmieszność? Pisząc, że się cieszę? Tak samo jak ja cieszę się po awansie Interu, tak samo kibice Barcelony cieszyli się po odpadnięciu Realu, a to, że ograniczyli się do napisania o tym na swoim forum, nie odejmuje im śmieszności w waszym rozumieniu. Przykro mi.

Jeśli śmieszne jest to, że w ogóle śmiałem coś napisać, bo jestem przecież kibicem Realu, który odpadł wcześniej, przegrał z Alcorcon i jeszcze cztery razy z rzędu przegrał Gran Derbi i z tego powodu, powinienem siedzieć w pokoiku z podkulonym ogonem i łkać cichutko. Jeśli tak, to śmieszny jest raczej ktoś, kto ma z tym problem, wypominając to. Przykro mi.

Może więc naraziłem się na śmieszność pisząc, że dobrze, że ktoś niektórym utarł noska? Śmieszne raczej było to, jak aroganccy się zrobili co niektórzy po poprzednim sezonie. Ciekawe, czy Wojtuś napisze jakiś tekst o Frajerach z Mediolanu, jakimi rok temu się wsławił.

A może śmieszne było to:
To by było na tyle w kwestii "boskości" Messiego.
Śmieszne to było nazywanie jakiegoś karakana Bogiem. Wcale nie dlatego, że nie uznaję żadnych bóstw.

Może śmieszna była przeróbka obrazu "Krzyk" z Busquetsem? Fakt, jest całkiem sympatyczna.

Może śmieszne było coś innego. Jeśli tak, to poproszę o wskazanie.

Wróć do „Puchary Europejskie”