serek408 - mógłbyś się chociaż nauczyć, że nie pisze się ty, tylko Ty, co jest wyrazem szacunku do drugiej osoby. 'Wszystko o Miriam' to kolejny knot, tyle, że z Ameryki, więc nie wiem co to ma do rzeczy. Warto by było jakoś zaargumentować, dlaczego 'M jak Miłość' jest ciekawe, niż pisać posty w stylu: Specjalnie dla takich jak ty powstal program "wszystko o miriam". Rzeczywiście serek408, dałeś upust swoim możliwościom, ten post świadczy o Twojej wielkiej inteligencji. Jakiś Ty błyskotliwy
Tomusmc - wielkim jesteś do prawdy moderatorem, najpierw dałeś mi ostrzeżenie, by się dowartościować, by teraz pisać, że mnie zaciekawił 'Klan'. Ciekawe gdzie to napisałem?
Pasztet - Tak, mam kompleks, bo jak cała Polska nie oglądam tego szalenie ciekawego serialu.
bobi77 - wcale nie mam zamiaru nikomu dogadywać, wyraziłem tylko swoje zdanie, podczas kiedy jak ja np. Ciebie pytam, dlaczego podoba Ci się ten serial, odpisujesz, że "Prawie wszyscy z mojej klasy ogladaja ten serial". Doprawdy porażający argument. Dyskusja jak z fanami 'Ich Troje'.
Niggaz - obejrzałem kilka odcinków i swoją opinię przedstawiłem powyżej. Nigdzie też nie napisałem, że nikt nie ma prawa tego oglądać i że ten serial jest tylko dla babci. Napisałem tylko, że na 'Telekamery' głosowały one w głównej mierze, a 'M jak Miłość' dostało tam najwięcej nagród. Z czytaniem ze zrozumieniem u Ciebie widze nie za bardzo.
Na koniec dodam, że jestem zakompleksionym frustratem, bo nie oglądam najlepszego serialu pod słońcem, w których gra aktorska jest tak porażająca, że gdyby to był film, to w porządnej gazecie otrzymałby jedną gwiazdkę. Napiszcie mi, czym się różni od 'Na dobre i na złe' czy jakiś innych seriali na super-komercyjnym Polsacie? Bo to, że ogląda go cała Polska mnie nie przekonuje, tak samo jak to, że swego czasu cała Polska słuchała 'Ich Troje'.