Figo11 - Figo i 11, nieszczęścia jednak chodzą parami. Luxemburgo jest rzeczywiście 300 razy lepszy. Dziwne, że w Gran Derby wygrała Barça i ma 11. punktów przewagi nad Realem. Ciekawe, czy tak było za Van Gaala i czy piłkarze byli aż tak dużo słabsi.
Zawdi, Niggaz - byliście chociaż raz na BO? Tam 90% newsmanów i nie tylko, ludzi którzy naprawdę znają się na piłce uważają, że Rijkaard jest dobrym trenerem i idealnie pasuje do Barçy. Przejrzeliście tą dyskusję dokładnie? Rijkaard nie ma mieć przecież 'geniuszu taktycznego' buraka Mourinho, tylko ściągać odpowiednich piłkarzy (on mówi Laporcie, którzy powinni przyjść) i Barça ma grać i efektownie i efektywnie. Chyba za bardzo wzięliście sobie do serca, to co gadali zapluty Kołtoń i wyżelowany Borek po meczu z Czelś. Ciekawe jakby 'piali z zachwytu', gdyby wprowadzony przez Rikaarda Giuly, strzelił bramkę? Pewnie powiedzieliby, że Rijkaard to genialny taktyk. Tak samo było z Coliną - do nie dawna mówili, że beznadziejmy, a po meczu z Czelś żałowali, że nie będzie sędziował na MŚ 2006.
Nie napiszecie mi też, że Rijkaard ma zerowy wpływ na to, jak gra obecnie Barça. Ma on kontynuować przecież ofensywną taktykę i 'futbol totalny', który zapoczątkował Rinus Michels (ciekawe, czy wiecie kto to jest). Na razie idzie mu to znakomicie. Barça gra i efektownie i efektywnie i tylko debil może stwierdzić, że mała w tym zasługa trenera. To niby kto przyjść za niego? Czekam na propozycję? Del Bosque, Mourinho, Capello, Trapatoni? Buaahahahah. Jak dziś pokazałem to co napisaliście (na g-g) 'gromoslawowi' to mi odpisał, że 'pisanie postów do takich jak Wy mija się z celem, bo i tak nic do Was nie dotrze'. Mam nadzieję, że się mylił.
p.s. rajkard dimision!!!!!!!!!!!!!! fuera ronaldinho!!!!!!! van gaal i kluivert wracajcie!!!!!!!!!!!!! kópmy robinho i adu!!!!!!!! zatródnijmy rehagela!!!!!!!!!!!!! bym zapomnial, wywalic tego debila Laporte!!!!!!! jak moze stawiac na tego cieniasa rajkarda??????!!!!!!!!!