Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 02 maja 2010, 14:26

Mentor pisze:Mam to pytanie uważać za podchwytliwe? Jeżeli przyjdzie Villa to bardzo dobrze, ale będzie grał na lewej choć nominalnie jest środkowym napastnikiem.
Jeśli będzie Henrym z poprzedniego sezonu to oczywiście. Jednak jeśli Barca naprawdę chce kupić Villę to myślę że ma być także alternatywą z której nie będzie się bał korzystać Pep w miejsce Zlatana. Bojan widać taką nadal nie jest skoro męczył ostatnio w ważnych spotkaniach grę- Szwedem. Tylko przyjście Villi to mam nadzieję, że nie będzie koniec wzmocnień. Barca potrzebuje wzmocnień 2-3 z przodu, tak żeby nie było sytuacji, jak w tym sezonie, ze Xavi gra bo po prostu musi, bo nie ma żadnej alternatywy. Nie wiem ale mam jakieś deja-vu. Rok temu pisałem to samo. Przyjście Villi, przyjście jakiegoś napastnika na lewe skrzydło miało dać alternatywę dla Henry'ego. Teraz przyjście kogoś to nie oznacza, ze on nie będzie kolejnym Titim, na którego trzeba było czekać i z którego sezon naprawdę można było być zadowolonym.
Oczywiście przy tym powinni zostać Bojan, Jeffren, bo dla nich także znajdzie się miejsce jeśli będa robić to co ostatnio im się zdarzało. Thiago w pomocy itd...

Wróć do „Hiszpania”