Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 02 maja 2010, 20:39

mistyk pisze:Moim faworytem na przyszly sezon jest Ribery, chociaz marzy mi sie jeszcze Fabregas, ale dwoch takich grajkow w jednym okienku pewnie nie przyjdzie.

W kazdym razie lepiej wydac troche kasy i kupic dwoch swiatowej klasy pilkarzy, niz inwestowac w wynalazki typu Henrique czy Caceres.
Na razie to Pep sobie wymyśla zawodników, a później oni się nie sprawdzają. Nie mówie tu o zaciągu z Brazylii, ale o Chygrynskiym, Martinie, Hlebie czy nawet Zlatanie. Bo przyjście Maxwella to zasługa Txikiego, który nie potrafił załatwić transferu Kasmirskiego. Co nie zmienia faktu, ze z Caceresem, Henrique, Hlebem i Keirrisonem trzeba coś zrobić, bo razem kosztowali jakies 50 mln, a może więcej a pożytku z nich już Barcelona raczej nie będzie miała. Słyszałem już coś o przedłużeniu wypożyczeń Henrique i Martina, nie wiem czy ktoś zgłupiał czy co.
pasza pisze:ja osobiscie wolalbym skrzydlowego niz ville. klasycznego, szybkiego, z dryblingiem, ktory wie jak tam grac i nie bedzie to dla niego nowosc, tylko bedzie sie czul jak ryba w wodzie. jest wielu dobrych
Czyli kogo masz na myśli.

Wróć do „Hiszpania”