Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Aker » 04 maja 2010, 18:10

Barcelona - Teneryfa (Messi strzeli) 1,55
Manchester City - Tottenham Londyn 1X 1,31
2,03 Tobet 100 zł

Messi będzie wciąż próbował pobić rekord 34 goli w lidze jakie strzelił w 1997 roku Ronaldo. Póki co Lionel ma 5 bramek mniej ale nadarza się idealna sytuacja, by odrobić straty do Brazylijskiego snajpera. W styczniu Barca wygrała z Teneryfą u siebie 5:0, wtedy Messi strzelił 3 gole, dziś wydaje mi się, że znowu coś ustrzeli. Nie wiadomo czy Pep zaryzykuje graniem z Xavim, bowiem jeśli dostanie żółtą kartkę to nie zagra w ważnym weekendowym meczu z Sevillą, wydaje mi się jednak, że Hiszpan zagra, lecz dostanie nakaz od Guardioli, by był ostrożny na boisku. Jeśli Xavi będzie grał to wydaje mi się, że Barca wrzuci gościom z 5:0, bez Xaviego i tak powinna być minimum dwubramkowa przewaga. Jedno jest pewne - w obu przypadkach sądzę, że Messi coś ustrzeli.
Co do meczu w Manchesterze. Dla obu zespołów jest to mecz sezonu, ale chyba jednak ważniejszy jest dla zespołu gospodarzy. Nie po to wydawali tyle milionów euro, by grać tylko w Lidze Europejskiej. Ponadto Mancini sam stwierdził niedawno, że awans do Ligi Mistrzów pozwoli sprowadzić do klubu lepszych piłkarzy, w LE nie będą chcieli grać. City radzi u siebie znakomicie, bilans 12-4-2 mówi sam za siebie. Tottenham na wyjazdach radzi sobie znacznie gorzej niż na White Hart Line, ponieważ traci aż 2 razy więcej goli. Ostatnio na wyjeździe przegrali 3:1 z Sunderlandem oraz takim samym wynikiem z Manchesterem United. Ponadto w ostatnim meczu kontuzji tuż przed końcem meczu nabawił się pierwszy bramkarz Tottenhamu Gomes, drugi (Cudicini) jest już od dawna kontuzjowany. Gdyby Gomes nie mógł zagrać jutro to między słupkami zobaczymy trzeciego bramkarza Spursów Alnwicka, który jest bardzo słabym bramkarzem. Jeśli prawdą okaże się, że Gomes nie da rady zagrać (a jest w świetnej formie ostatnio) to jutro gram grubo na gospodarzy. Dziś jednak nic jeszcze nie wiadomo, więc podpieram w dublu.
http://www.tylkonajlepszetypy.blog.pl

Wróć do „Bukmacherka”