Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: SexyBitch » 05 maja 2010, 9:23

Lukaku sam promuje siebie na nowego Drogbe w dodatku w którymś z wywiadów powiedział że nad łóżkiem ma plakat Chelsea a jego idole to Anelka i Drogba Jego rodzice powiedzieli że do puki nie skończy szkoły (czyli gdy będzie miał 18, teraz ma 16) nie ma mowy żeby opuszczał Anderlecht.
W tym roku 17 . Poza tym ty dobrze wiesz ze to nic nie znaczy . Ile razy sie slyszalo ze przychodzac do klubu pilkarz nagle zmienia upodobania :lol:
A co to za konkrety ? Przecież wszystko raczej było wiadome.
Wiadome to bylo odnosnie Smallinga . W dodatku jebnalem sie w obliczeniach ... 8+6+4 = 20 ? :lol:

Nie ukrywał, że być może będzie zmuszony "odświeżyć" skład, co dla mnie jednoznacznie świadczy, że pozbędziemy się kilku piłkarzy, którzy do niedawna byli ważnymi elementami zespołu. Berbatov, Carrick i Foster/ Kuszczak. To pierwsze nazwiska, które przychodzą na myśl. Zresztą jeśli chcemy kupić kogoś powyżej 21-go roku życia to musimy zrobić trochę miejsca w kadrze.
"When you are challenging for four trophies it can have a draining effect. You have to be aware of that and spot the moment when it is time to freshen up one or two players."

Jesli chodzio Berbe , to raz ze wolalbym zeby zostal , a dwa jakos nie chce mi sie wierzyc ze Alex pozbedzie sie swojego pupilka . Nie chce mi sie tez wierzyc ze bedzie to Vidic jak niektorzy sugeruja na redkafie . Co do Carricka - pelna zgoda. Nie glupim pomyslem bylaby wymiana Majkel + jakas czastka keszu za Modricia .

Wydaje mi sie ze raczej pozegnamy sie tez z naszym rodakiem. Sam Tomek nie jest zadowolony z przesiadywania na lawce , a i moim skromnym zdaniem nie ma wystarczajaco umiejetnosci na 1 gk MU . Foster pewno nie odejdzie , a szkoda . Myslalem ze gorszego bramkarza od Carrola w naszych barwach nie ujrze . Mylilem sie :lol:

Nie mialbym absolutnie nic przeciwko gdyby tym 1 lub 2 pilkarzami okazal sie Owen . Marzenie ... :|

Wróć do „Anglia”