W tym roku 17 . Poza tym ty dobrze wiesz ze to nic nie znaczy . Ile razy sie slyszalo ze przychodzac do klubu pilkarz nagle zmienia upodobaniaLukaku sam promuje siebie na nowego Drogbe w dodatku w którymś z wywiadów powiedział że nad łóżkiem ma plakat Chelsea a jego idole to Anelka i Drogba Jego rodzice powiedzieli że do puki nie skończy szkoły (czyli gdy będzie miał 18, teraz ma 16) nie ma mowy żeby opuszczał Anderlecht.
Wiadome to bylo odnosnie Smallinga . W dodatku jebnalem sie w obliczeniach ... 8+6+4 = 20 ?A co to za konkrety ? Przecież wszystko raczej było wiadome.
"When you are challenging for four trophies it can have a draining effect. You have to be aware of that and spot the moment when it is time to freshen up one or two players."Nie ukrywał, że być może będzie zmuszony "odświeżyć" skład, co dla mnie jednoznacznie świadczy, że pozbędziemy się kilku piłkarzy, którzy do niedawna byli ważnymi elementami zespołu. Berbatov, Carrick i Foster/ Kuszczak. To pierwsze nazwiska, które przychodzą na myśl. Zresztą jeśli chcemy kupić kogoś powyżej 21-go roku życia to musimy zrobić trochę miejsca w kadrze.
Jesli chodzio Berbe , to raz ze wolalbym zeby zostal , a dwa jakos nie chce mi sie wierzyc ze Alex pozbedzie sie swojego pupilka . Nie chce mi sie tez wierzyc ze bedzie to Vidic jak niektorzy sugeruja na redkafie . Co do Carricka - pelna zgoda. Nie glupim pomyslem bylaby wymiana Majkel + jakas czastka keszu za Modricia .
Wydaje mi sie ze raczej pozegnamy sie tez z naszym rodakiem. Sam Tomek nie jest zadowolony z przesiadywania na lawce , a i moim skromnym zdaniem nie ma wystarczajaco umiejetnosci na 1 gk MU . Foster pewno nie odejdzie , a szkoda . Myslalem ze gorszego bramkarza od Carrola w naszych barwach nie ujrze . Mylilem sie
Nie mialbym absolutnie nic przeciwko gdyby tym 1 lub 2 pilkarzami okazal sie Owen . Marzenie ...