Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: pasza » 05 maja 2010, 16:06

gilardino11 pisze:Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale często przy takich transferach oczekuje się od zawodnika bardzo dużo.W Serie A Ibra też często grał słabo w LM się ośmieszał.Miał wielkie sezony ale ile to on lat grał w Italli :?: W Hiszpani gra dopiero 1 sezon.A jak wyglądają jego statystyki :?: Bo wiem że w LM na pewno wyglądają lepiej niż gdy grał w Serie A a jak ma się jego dorobek bramkowy w lidze :?:
przychodzil jako najlepszy napastnik ligi wloskiej, jednej z trzech najsilniejszych na swiecie. jako najlepszy napastnik hegemona tej ligi. mysle ze mozna od niego wiecej oczekiwac niz pokazuje i nikt mi nie wmowi, ze wlasnie tyle mozna bylo sie po nim spodziewac.
reklamowany jako nieszablonowy wirtuoz, wymykajacy sie schematom, nieobliczalny, potrafiacy zrobic cos z niczego.

ehhh, szkoda gadac. trzeba trzymac kciuki, ze jednak zaskoczy, ze odzyska radosc gry i pewnosc siebie, ze gra zdobedzie zaufanie i bedzie sie za to zaufanie odwdzieczal gra jaka sie od niego oczekuje. bo ze zostanie na nast sezon chyba nikt nie watpi. wartosc tego transferu swoje robi. nie da sie go teraz sprzedac i dodatkowo blokuje miejsce 9tki dla innego zawodnika, czy to bojana, czy potencjalnego zakupu. jestemy na niego skazani.

swoja droga jakies transfery z ligi wloskiej do hiszpanskiej byly udane?

Wróć do „Hiszpania”