Włochy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 27 mar 2005, 21:11

Po wczorajszym wielkim laniu Azerów !!! Widziałem mecz Czechów z Filandią i obserwowałen cały czas Jaknulowskiego która grał w obronie na lewej flancej ...... a może nie grał tylko hasał :D I jest the best musimy go kupić !!!

Przed tym sezonem przychodził Stam i Coloccini i już był mały nadmiar bogactwe w defensywie !!! Teraz (zakałdam że przyjdze Jankulowski i Bonera) bedzie Ancelotti miał jeszcze wiekszy ""kłopot"" !! Co prawda odszedł Coloccini .... ale moze być max defensywa ??

Mój głupio-mądry kuzynak który ma jakieś pojecie o piłce kłuci sie wczoraj ze mnia że jak przyjdze wspomniana dwójka to z 3 graczy odejdzie na pewno z defensywy. Mówi że Milan nie weżmie na swoje barki płac 10 graczy z samej obrony .... --

Maldini, Nesta, Stam, Kaładze, Cafu, Billy, Pancaro, Simic, Jankulovski, Bonera, ... no i Esejas ale nie gra narzie w serie A i LM także nie biore go pod uwage ..........

Wyśmiałem do na początku a potem rozrysowałemu mu jakie pole manewru z obronie i wyszło doś takiego - ciekawie ....:D

Zastawianie nr. 1 :arrow: Cafu - Nesta -Stam - Maldini
:arrow: Cafu - Nesta - Maldini - Kaładze
:arrow: Cafu - Nesta - Stam - Jankulowski
:arrow: Simic - Billy - Maldini - Pancaro
:arrow: Stam - Nesta - Maldini - Jankulovski
:arrow: Cafu - Stam - Billy - Kaładze
:arrow: Bonera - Nesta - Stam - Jankulowski
:arrow: Bonera - Stam - Maldini - Kaładze
:arrow: Simic - Nesta - Stam - Pancaro
:arrow: Stam - Nesta - Maldini - Kaladze
:arrow: Stam - Nesta - Billy - Pancaro
:arrow: Bonera - Nesta - Maldini - Pancaro
:arrow: Cafu - Stam - Maldini - Pancaro
:arrow: Simic - Stam - Maldini - Billy
:arrow: Cafu - Nesta - Stam - Jankulovski.........

.........i pewnie jeszcze z 5 możliwości ....... A Jankulovski może grać w drugiej lini z powodzeniem ...

Co ciekawe na każdą pozycje jest 3 graczy :D JAK DLA MNIE COOL BO UWAŻAM ŻE ANCELOTTI TO SOBIE UŁOŻY I NIE BEDZIE PROBLEMU aaaaaa ale jak sie zastanowie to można troche przyznać głupio mądermu kuzynowi racje ... 10 a w zasadzie 11 gracy do dyspozycji w defensywie Cool graczy. Rotacja ?? to napewno Ancelottiemu wychodzi, liga ligą a LM to co innego jeszcze Coppa

Czy postawią na max kadre i bedzie rotacje i bedzie traktowanie zawodników jak ludzi a nie konie ...

Moga zdecydowac sie na odejdzie Simic [Colocini zrobił miejsce w kadrze] Brochciego i Tomassona jak pisaliśmy ale czuje że na następny sezon bedzie my mieli kadre marzenie w tym jest max a w nastepnym mega :D

Swoja droga już sie trąbi że Emre zawita na druga strone :roll: :D Pewnie za wcześnie klepac ale - KAKA - EMRA - choinkowe ustawianie :D A Costa ma juz swoje lata .......

Napiszcie co myślicie co robia ??:D Piście !!! POZDRO

**FORZA MILAN**

Wróć do „Włochy”