Dla mnie ani Navas ani Cazorla do tej reprezentacji nie pasują. Bardziej pasuje Cazorla bo mimo wszystko może pełnić rolę taką jak Iniesta, ale pojedzie wg. mnie Jesus. Sfinks coś tam próbował grac bardziej klasycznymi skrzydłami, ale w tym momencie takich nie ma, Riera w ogóle coś gra w LFC, ponownie przed ważna imprezą nic sobą nie prezentuje. Teraz ponownie będzie to co sobie wymyślił Aragones, czyli Iniesta z prawej i Silva z lewej. Bo tak gra Hiszpania, Iniesta właśnie z prawej, choć jest masa wymienności, ale to Andresito jest nominalnie tam wystawiany.brylancik pisze:Z tym że Cazorla gra w drugiej linii a Pedro napastnika
Jeszcze o Busim i jak to go zjada Alonso. Nie chcę wyrokować kto będzie grał, ale ostatnio to Alonso grał chyba dlatego, że Senna zmagał się z urazami, bo to Sergio był ostatnimi czasy numerem jeden jeśli chodzi o defensywnego pomocnika. Pół roku temu byłem zdania, że Senna albo Xabi nie pojedzie na Mundial, bo pierwszy zmagał się z urazami, a drugi grał słabo(jak dla mnie).