Kto na lewą obronę w Reprezentacji Polski?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8692
Kontakt:

Post autor: cloner » 27 mar 2005, 23:21

Witam, tez wezme udzial w dyskusji :)
Na pozycji lewego obroncy mamy sporo dobrych zawodnikow i naprawde ciezko wybrac tego kto powinien grac w 1.skladzie, Rzasa ma sukcesy w europejskich pucharach, gral juz w wielu klubach w europie, doswiadczene by sie przydalo, jednakze czy w Polsce nie ma lepszych pilkarzy ?? ja jako kibic Legii powinienem na ta pozycja nominowac Kielbowicza, ktory ostatnio gra bardzo dobrze, prawie bezblednie, jednakze wybralem najbardziej niedocenianego zawodnika w Polskiej lidze !! chodzi mi o Macieja Stolarczyka, czesto jest on pomijany przy ustalaniu skladu na mecz Wisly K., dla mnie jest on number 1 na tej pozycji !! jest to zawodnik bardzo waleczny, bardzo czesto wrecz nie do przejscia, czyli taki jaki powinien byc obronca !! czyli powinien grac w mysl "ani pilka ani pilkarz nie moze go przejsc" - czyli jesli uda sie komus go okiwac to nalezy jak najszybciej uciec sie do faulu (tylko nie w polu karnym) - a w faulowaniu, zatrzymywaniu pilkarzy tak zeby sedziowie nie widzieli jest on naprawde dobry !! gdyby tylko dostawal wiecej szans to zostalby doceniony i trenerzy musieliby go powolac do kadry !!
Janas - powolaj wreszcie STOLARCZYKA !!

Wróć do „Wracając Do Meritum”