M Jak Miłość

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 27 mar 2005, 23:24

Tymon Jagła (Deco_10) pisze: ...
Niggaz - obejrzałem kilka odcinków i swoją opinię przedstawiłem powyżej. Nigdzie też nie napisałem, że nikt nie ma prawa tego oglądać i że ten serial jest tylko dla babci. Napisałem tylko, że na 'Telekamery' głosowały one w głównej mierze, a 'M jak Miłość' dostało tam najwięcej nagród. Z czytaniem ze zrozumieniem u Ciebie widze nie za bardzo.
...
Czytanie ze zrozumieniem opanowałem dość dobrze. Z tym, że ja pisząc swojego posta świadomie przesadziłem podobnie jak Ty swojego. Przesadziłeś z tymi babciami bo nie wydaje mi się aby stanowiły one duży % głosujących a ja przesadziłem posądzając Cie o brak tolerancji. Zrobiłem to świadomie tylko z tego względu, że na 'agresywny' (to może troche złe określenie) post z Twojej strony odpowiadam tym samym. Nie posądzałem też Ciebie o to, że zabraniasz komuś tego oglądac :roll: Napisałem, że każdy może oglądać co zechce i taka prowokacja (niezamierzona chyba do końca) wystarczyła abyś napisał: "Nigdzie też nie napisałem, że nikt nie ma prawa tego oglądać ...". Ale nie ma się tutaj o co sprzeczać więcej chyba. Ja tam i tak tego oglądać nie mam zamiaru więcej (obejrzałem kilka odcinków) a każdy może pisać co mu się podoba.

Wróć do „Wracając Do Meritum”