OMFGa ja swój głos oddam na Pawlaka
No tak,biadolą to powinni dostać...LOL.Oni MAJĄ PEŁNIĘ władzy (możliwość odrzucenia veta wraz z zawsze chętnym SLD) i do jasnej cholery nic nie robią.Ich rządy to wieczne biadolenie jak to PiS przeszkadza (bo opozycja powinna pomagać),jak to prezydent jest hamulcowym (kłamstwo powtórzone 1000 razy staje się prawdą - Kaczyński nie zawetował więcej ustaw niż np. Kwaśniewski w analogicznym okresie),a oni przecież mieli tak świetnie przygotowywany do rządzenia gabinet cieni,setki projektów ustaw etc...a jedyne co zrobili to położenie łapy na kasie z OFE i pisanie ustaw pod siebie (Palikot tak ładnie pogrzebał w przepisach,że np. teraz kontrolerzy BHP muszą UPRZEDZAĆ o kontroli bodajże z 2-tygodniowym uprzedzeniemPrzynajmniej skończy się czas biadolenia Platformy o tym jak to prezydent przeszkadza im w rządzeniu i wetuje najważniejsze ustawy. Będę mieli pełnie władzy, niech działają. Ja nie, to w kolejnych wyborach parlamentarnych zostaną rozliczeni.
Nie zostaną rozliczeni.Bo GW&TVN 'udowodni' ci,że to najlepszy rząd w historii wszechświata,tak samo jak udowodnili ci,że PiS był najgorszym (jak wtedy wyglądały wskaźniki gospodarcze,a jak teraz?Tusk straszył,ze za rządów PiS benzyna będzie kosztować 5-6 zł,no proszę przyszło PO i...m.in. dzięki podwyżce akcyzy w tym roku (najlepiej ściągalny podatek BTW) jest jak jest) - w czasie rządów PiS Wyborcza wyglądała jak Matrix - pierwsza część - publicystyczna trąbiła o rozpadzie państwa,druga - gospodarcza informowała o największym prosperity od lat...a teraz jest odwrotnie...i debile dają sobą manipulować...PO=UW (ci sami ludzie),a czym było UW to chyba każdy średnio zorientowany w polityce wie...zmienili szyld i jadą dalej...ci sami ludzie przy korycie od 20 lat...Ja nie, to w kolejnych wyborach parlamentarnych zostaną rozliczeni.
I na koniec - to co się liczy najbardziej - ile kosztują teraz jabłka czy cebula (największy problem gospodarczy po 1989r)?