Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 11 maja 2010, 14:53

Pasza pewnie oddałbym też lekką ręką Zlatana, Bojana czy Alvesa. Dlatego jego posty trzeba czytać co najmniej dwa razy i przeprowadzać podwójną interpretację. Może mogliby to zaimplementować za rok na rozszerzonej maturze z polskiego :think:

Oczywiście, że albo Ribery albo Villa. Sam nie wiem kogo wolałbym bardziej. Ribery młodszy i teoretycznie idealnie pasowałby do pozycji na jaką poszukujemy wzmocnienia, ale w tym sezonie wyróżniał się chyba tylko urazami. Villa natomiast jest ograny w lidze i miałby obok siebie ziomów z reprezentacji więc o współpracę bym się nie martwił.

Nie wiem po co wracać do sprawy Eto'o jeszcze na dodatek pisząc o jakichś niewiadomych? Dla mnie jasne jest, że kupca nie było bo za rok byłby do wzięcia za friko. Poza tym ile klubów stać na niego? Na palcach jednej ręki można policzyć biorąc pod uwagę wymagania finansowe i zdolność do wygrywania trofeów. Ehh szkoda naprawdę moich palców na wracanie do tego. Sprawy nie rozumieją tylko Ci, którzy jej zrozumieć nie chcą.

W lecie oczekuję lewego napastnika oraz w dalszej kolejności zmiennika dla Alvesa i może kogoś do pomocy. Nie wiem co się stanie w wypożyczonymi. Hleb w Stuttgarcie nie zostanie :/ Komu opchniemy taką czerstwą bułkę? Nie mam pojęcia na co można liczyć w sprawie Henrique. Z Caceresem w zasadzie podobnie.

PS: Z tym Davidem to się nie rozpędzajmy. Myślicie, że Perez go puści?

Obrazek

:lol:

Wróć do „Hiszpania”