O czym ty piszesz, Barca z Bojanem o dziwo stwarza sobie 2 razy więcej sytuacji niż Barca ze Zlatanem. Wtedy można marnować jak ma się 3 setki, zresztą Bojan ostatnio nie marnuje więcej niż Messi- dlaczego o tym nie wspominasz.jordan20 pisze:sytuacja identyczna jak z super milusinskim bojankiem,ktoremu wolno psuc setki na pusta bramke i slowa bury nie uslyszy jak zlatan...
Ja jednego nie potrafię pojąć- są osoby, które piszą, że Zlatan potrzebuje 1 sezonu aklimatyzacji- gościu kupiony za taką kasę, tak faworyzowany, a teraz przy transferze Villi- ze ten może powtórzyć sytuacje Henryego. Trochę wyobraźni- Szwedowi ktoś daje kolejny sezon na aklimatyzacje, a Ville skreśla z urzędu. Ja byłbym zadowolony bardzo z transferu Davida, bo jakoś nie jestem w gronie osób, które twierdzą, że gra Ibrahimovicia ulegnie polepszeniu, a w takim wypadku być może Villa nie będzie aż tak drewniany i nie będzie kaleczył gry...
Moje zdanie kilku już zna- Ibrahimovic to porażka Barcy w tym sezonie, obok Henryego. Mówimy o gościu, który miał zastąpić Eto'o.