Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 12 maja 2010, 17:27

VADER pisze:.Chłopak ten jest bardzo inteligentny i... nad wyraz dorosły.Ma już żonę i dziecko.W jego życiu nie ma już miejsca na wyskoki co pokazuje dobitnie że rodzina to dla niego świętość (w Polsce można takich piłkarzy policzyć na palcach jednej ręki).
Nikomu nie życzę takiej dorosłości, gdzie on miał głowę dając synowi Lennox Lewis na imię. Co ja mam dać swojemu Kobe Bryant. :idea:

Kadra Polski na mecze z Finlandią, Serbią i Hiszpanią:

bramkarze: Tomasz Kuszczak (Manchester United), Łukasz Fabiański (Arsenal Londyn), Przemysław Tytoń (Roda Kerkrade)
obrońcy: Dariusz Dudka (AJ Auxerre), Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus), Łukasz Piszczek (Hertha Berlin), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań), Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa), Kamil Glik (Piast Gliwice), Maciej Sadlok (Ruch Chorzów).
pomocnicy: Rafał Murawski (Rubin Kazań), Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Ludovic Obraniak (OSC Lille), Adam Matuszczyk (FC Koeln), Adrian Mierzejewski (Polonia Warszawa), Mateusz Cetnarski (GKS Bełchatów), Maciej Rybus (Legia Warszawa), Patryk Małecki (Wisła Kraków), Sławomir Peszko (Lech Poznań).
napastnicy: Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre), Dawid Nowak (GKS Bełchatów), Robert Lewandowski (Lech Poznań), Artur Sobiech (Ruch Chorzów).

Lista rezerwowa: Dariusz Pietrasiak (GKS Bełchatów), Arkadiusz Głowacki (Wisła Kraków), Seweryn Gancarczyk (Lech Poznań), Marcin Kowalczyk (Dynamo Moskwa), Tomasz Bandrowski (Lech Poznań), Rafał Boguski (Wisła Kraków), Radosław Majewski (Nottingham Forest), Maciej Iwański (Legia Warszawa), Łukasz Janoszka (Ruch Chorzów).

Bóg, a raczej Smuda uchronił nas przed Iwańskim. Kadra naprawdę bardzo dobra, ja osobiście nie mam do nikogo większego ale. Może Fabiana... Sobiech i Cetnarski już dawno sobie zasłużyli na powołanie, o Wojtkowiaku nie będę się rozpisywał, bo zdrowy Dyzio to najlepszy prawy obrońca w Ekstraklasie. Prędzej czy później musiał być powołany przez Franza, choć myślę, że u niego będzie grał na środku defensywy. Nie dostrzegam lewego obrońcy być może będzie tam grał Dudka. Ciekawie się zapowiadają te 3 towarzyskie gierki. Oby nikt nie wyleciał, bo w rezerwie jest sam Iwański.

Wróć do „Polska”