a gdzie ja napisalem o jego szybkosci ?Tak jakby to szybkość Zlatana była problemem
niestety wierze. Istnieja lepsze rozwiazania czas pokaze na jakie wpadnie Pep.Nie wierzysz, że w przypadku transferu Villi będzie grać trójką Villa-Ibra-Messi?
a tego nie jestem pewien. Chociaz jak mamy zaplacic za Cesca wiecej niz 20 baniek to wole zeby nigdy nie zagral u nas.Ewentualny transfer Silvy zamyka temat transfery Cesca i bynajmniej nie mam tutaj na myśli jego rychły transfer.
Janio wszystko ladnie pieknie ale czy to Barca ma sie dostosowac do Ibry czy Szwed do druzyny? Bo jak domniemam z twojego posta pierwsza opcja jest po twojej mysli?
czyli Ibra dobry a np pomoc zla? czyli wymieniamy pomocnikow bo nie umieja zagrac prostopadlej pilki do zawsze ruchliwego Ibry.Po takich dwóch-trzech 'pustych przebiegach' można się trochę sfrustrować
Alez ja nie licze na kopiowanie Eto co napisalem jakis czas temu. Zalezy mi na druzynie jako calym kolektywie. Niestety w tym elemencie Ibra zawodzi. Wychodzi powoli na to ze Ibra to swieta krowa ktorej nie mozna krytykowac. Tym bardziej ze krytyka ktora na niego spada jest w duzej mierze uzasadniona i konstruktywna.Ja rozumiem, że płaczki po Eto'o będą nadal lamentować jak to Samu biegał od rywala do rywala - proponuję pogodzić się z tym, że Ibra to nie Eto'o i nie będzie kopiował stylu gry Kameruńczyka, więc można oszczędzić sobie sporo frustracji nie licząc na to.