Kosowski vs Smolarek !

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 28 mar 2005, 1:20

woocash pisze:osobiście nie darzę ogromną sympatią żadnego z nich, obaj jakoś nie bardzo pasują do reprezentacji w moim odczuciu
Karwan pasuje :twisted:.
woocash pisze:choć do Kosy zdążyłem się już przyzwyczaić.
Podoba się kobietom, ale ostatni im kwiatki na spodniach podczas sesji zdjęciowej nie podeszły :lol:
woocash pisze:ale sstrasznie denerwuje mnie że się kołek nie wraca
dobrze, że się nie wywraca 8). Heniek mówił mu "biegaj synu z piłką, bo wrośniesz jak kołek Rasiak w ziemię, ale nie przemęczaj się, od odbioru są inni"
woocash pisze:często lata bez sensu po boisku

Również francuska szkoła Heńka
woocash pisze:i w dodatku gwiazduje jakby miał powody
Chamsko wykorzystuje swoje podobieństwo do Jezusa, nie zadnego prawa zgadzam się
woocash pisze:i ma głupie wąsy
Niemieckie 8) . Dobrze, że w studiu zatrudnili tą panią od mody, bo dalej byłbym nieuświadomiony :twisted:.
woocash pisze:i rozczochrane włosy
Niech zgadnę fan Legii, Boruca i Sangana :lol:? Na kilometr was widać, ale i tak wasi mogą się uczyć od naszego Majdana do nim się Doda zajmuje 8). A Kosy nie stać na fryzjera, zresztą z tego powodu procesował się klubem o kasę. Ktoś pamięta reportaż sprzed meczu, gdzie pokazywali jak się koncentrują przed spotkaniem kadrowicze? Kto pamięta, jakie 2 ziomy poszły do fryzjera? Bo wstyd się przyznać ja nie :roll:... :lol:.
woocash pisze:a do Smolarka w sumie nic nie mam
Dzięki Bogu, bo by się chłopak załamać mógł. Kosa nie takich rzeczy od żony słuchał przed rozwodem, więc go nie poruszyłeś
woocash pisze:widać że się czesze
To nie on, tatuś jest jego stylistą :lol:.
woocash pisze:więc niech będzie on
Dobre uzasadnienie :twisted:. Będe je kserował na tym forum. Się nie obrazisz mam nadzieję :wink:.

Wróć do „Wracając Do Meritum”