Re: Ekstraklasa w sezonie 2009/2010

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Re: Ekstraklasa w sezonie 2009/2010

Post autor: Fishbone » 13 maja 2010, 0:08

piwus pisze:
Jarzinho pisze:Gdyby Lech przegrał mistrzostwo jednym punkcikiem to jestem zdania, ze kibice Kolejorza przypomnieliby mecze gdzie stracili punkty przez błędne decyzje sędziego.
To na pewno. A gdyby w przedostatniej kolejce zabrano im zwycięstwo, a dano je niesprawiedliwie Wiśle, to w internecie rozpętaliby piekiełko, skoro już po meczu Wisły z Legią byli pokrzywdzeni tradycyjną korupcją GTSu czy układem Legii z Wisłą przeciwko Lechowi. Bo tutaj mówimy o dwóch równocześnie rozgrywanych meczach na finiszu ligi, w których padły nieprawdziwe wyniki. Nie wiem co można z tym kiedykolwiek porównać i dlaczego wciąż poznaniacy chcą się licytować na sumy szczęścia, jak to zostało tutaj eufemistycznie nazwane. Tutaj nie ma remisu, nic nie wyszło na zero.
Cieszyć wam się nikt nie zabrania, mistrzostwo Polski (czy majsterowstwo Polski) to mistrzostwo, więc po co udowadnianie na siłę, że kompletnie wszystko było w porządku?

:lol:. Może jakiś transfer :lol:?
He he, Mariusz Jop prawdopodobnie nie będzie miał przedłużonego kontraktu, więc w Poznaniu byłby mile widziany :P Teraz na poważnie. Powiem Wam, że normalna dla mnie już sprawa związana z tym, że sędzia wypacza wynik spotkania. Los niestety padł na mecz o wysoką stawkę Ruch Chorzów - Lech Poznań, gdzie jedni walczą o puchary, drudzy zaś o eliminację do ligi mistrzów. Wiadomo, że teraz kibic Wisły Kraków ma pretensje do sędziego (z nazwy tylko), który w niewytłumaczalny sposób gwiżdże decyzje absurdalne, które potrafi dostrzec 13 letni dzieciak w ostatnim rzędzie a sędzia oddalony o 10 metrów puszcza grę. Ta kolejka była najważniejsza według mnie i prawdopodobnie jesteśmy świadkiem, że po raz kolejny sędzia ma udział w tym kto zdobędzie mistrza Polski, ale co zrobić? Ja oczywiście życzę, żeby w końcu Lech zdobył mistrza i niech spróbuje awansować do ligi mistrzów. A wracając do sędziów, to PZPN niech zatrudni arbitrów z Czech i Słowacji. Według mnie import drogi nie będzie a czasy takie a nie inne, że kibic zamiast nawbijać na swojego zawodnika, że z metra nie trafia do bramki, woli nawbijać sędziemu, który wypacza wynik meczu :lol: Oczywiście jak na korzyść swojego klubu, to "...każdy ma się prawo pomylić" :lol:

Wróć do „Polska”