Przedstawie tutaj moja wizje Milanu po zakonczeniu letniego okna transferowego.
Zakladam ze Gilardino i Jankulovskiego juz mamy zaklepanych
W Milanie drazni mnie paru pilkarzy takich jak:
-Inzaghi-drewno i sep pola karnego nie lubie takich pilkarzy ale przynajmniej jeden taki typ zawodnika w druzynie musi byc a Milan ma jeszcze dwoch (Tomasson i Crespo) wiec Pippo out.Oczywiscie cenie jego zaslugi czyli bramki dla Milanu jednak jest to gracz drogi i kontuzjogenny.Pewnie jeszcze ma z 4 banki kontraktu i za co az tyle?
-Simic-na co po co on nam to chyba nigdy sie nie dowiem.Zajmuje tylko miejsce i pobiera kase out razy 15.
-Serginho-tak tak ulubieniec Slvio nie da sie go sprzatnac
-Rui Costa- mam duzy szacunek dla tego pilkarza i dlatego smutno mi ze grzeje tylko lawke u nas.Nie zasluguje na to (inna sprawa ze sie na to godzi).Niech odejdzie sobie do tej calej Benfiki albo niech wroci do Fiory a my zarobmy pare milionow euro.Wiadomo ze te 40 mil (jesli dobrze pamietam) wydane na niego sie nie zwroci.
-Abiatti-jesli ma kiedys bronic w druzynie narodowej to niech szybko ucieka z Milanu.Ma 28 lat to jeszcze nie tak zle jak na bramkarza.Moze sie przeniesc do innego klubu i tam spokojnie grac marzac o kadrze.Jest to pilkarz uznany mysle ze wiele klubow przyjmie go z otwartymi ramionami.
No wiec teraz jak pozbylismy sie tych 5 pilkarzy to mozemy kupowac
Zaczynamy od tylu bo tak lubie
Na bramke trzeba sprowadzic jakiegos mlodego wilczka.Moze Costanzo?Moim idealnym kandydatem i marzeniem zarazem jest Kameni z Espanyolu.
Obrona.Tutaj trzeba dzialac nie z mysla o nadchodzacym sezonie tylko jeszcze dalej.Maldini nie bedzie gral wiecznie
Pomoc.Nie ma Costy i Serginho a Brocchi (nie oszukujmy sie) nie jest graczem wielkiego formatu jednak widac ze zostawia na boisku duzo serca i to cieszy.O Xavim mozna zapomniec.Moze Sneijder z Ajaxu?Moze De Rossi (widac ze waleczny ale troche tepy bo duzo czerwonych karek zbiera)?Nie wiem czemu ale na miejsce Costy widze Valerona z Depor.O Tottim nie ma raczej co mowic.
Atak.Shevchenko Gilardino Tomasson (ktory pewnie odejdzie a Inzaghi zostanie
Wiec ostatecznie to wyglada tak:
Dida (Costanzo, Kameni)
Maxwell(Cafu) Nesta(Bonera, Chivu)Maldini(Heitinga)Kaladze(Stam, Evra)
Gattuso (De Rossi) Pirlo(Valeron) Seedorf(Dhorasoo, Jankulovski)
Kaka (Sneijder)
Shevchenko (Torres, Crespo) Gilardino (Tomasson)
Nie wiem czy ich dobrze ustawilem ale wstepnie tak to wyglada.
Nie ma to jak sobie pomarzyc przed snem