Kosowski vs Smolarek !

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: rebuzz » 28 mar 2005, 10:40

cloner pisze: to ze jestes fanem BVB to nie oznacza ze wszyscy beda pisac jaki ten klub jest wielki, ja wiem swoje, najlepsze lata to Borussia ma juz za soba, teraz beda tylko sredniakami, zreszta wymienienie osiagniec to bylo troche dziwne zachowanie, co maja osiagniecia w historii z terazniejszoscia i faktem ze obecnie maja zespol przecietny !!
a tak serio : jaki byl wynik meczu BVB - K'lautern ?? bo nie pamietam
pozdro
wynik sobie mozesz sprawdzic :] ale nie bylo meczu BVB - FCK.... tylko FCK - BVB .. i po karnym wygrali FCK .. JEDEN MECZ no ale to chyba nie jest zbyt przytlaczajacy argument popierajacy twoja teze ... a po drugie to osiagniecia chyba tez swiedcza o wielkosci klubu ? moze jest inaczej wedlug ciebie ha ? a Faktem jest ze obecnie maja przecietny zespol tak jak napisales dopiero teraz .. ale z wczesniejszym stwierdzeniem ze ogolnie BVB jest przecietna sie nie idzie zgodzic .. wiec na przyszlosc ukladaj zdania w prawidlowy sposob -> nie zebym ci cos zarzucac ale potem idzie je dwuznacznie odebrac ... a czy beda sredniakami do konca ? no to sie przekonamy juz niebawem .... ty wiesz swoje ja wiem swoje ...dalsza rozmowa bedzie bezsensowna .. poczekamy zobaczymy .. no ale napewno nikt nigdy nie postawi BVB i FCK do porowniania ..... 8) :lol:

Wróć do „Wracając Do Meritum”