Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 16 maja 2010, 16:19

Marco_Van_Basten pisze:W takim razie nie rozumiem Jarzinho jak możesz Lechowi kibicować. Może jestem monotematyczny, ale powtórzę to jeszcze raz, bo do niektórych to nie dociera. Lech Poznań ma udowodniony udział w procederze korupcyjnym tylko zręczna gra licencjami pozwala mu pozostać bez kary. Dołączam się również do gratulacji i szczerze gratuluje pierwszego mistrzostwa w historii klubu.
Ja wiem kibic z Kielc pewnych rzeczy nie przyswoi, bo ciężko być czarną owcą. Mija 15, 16 lat od pojawienia się Amici we Wronkach, od podobnego okresu mówi się o korupcji. Mówi się mówi, frustrują się kibice ukaranych klubów. Wręcz się wkurwiają, kiedy mija kolejny rok, a nadal nie ma oskarżenia. To Amica była największym skupiskiem korupcji, to tam Fryzjer załatwiał w lesie z Janosikiem kolejne wygrane "czysto" spotkania. Lech został zakupiony przez Amice, Lech gra na licencji Amici. Dlaczego więc nie ma choćby jednego zarzutu, przecież Wyborcza by z tego zrobiła 20- stronicowy dodatek. Nie istniejący Lech także nigdy nie usłyszał zarzutu. Jaka tu następuje zabawa z licencjami, może głupki nie potrafią zrozumieć, że Lech gra na licencji Amici, ale wierz mi kibice wiedzą o tym w Wielkopolsce bardzo dobrze. Po przejęciu Lecha przez Rutkowskiego praktycznie wszystko zostało zmienione na nowe, została tylko historia.
Wilmore pisze:Tu nie ma specjalnie pola do popisów dla prawnika - prawnie jest to Amica w Poznaniu, tylko kibicom - skutecznie, jak widać - wciska się kit o tym, że to Lech
Zrozum przyj.... może w Twoim środowisku ktoś nie pojmuje prostych rzeczy, nie musisz się tym chwalić. Lech ma z Amici tylko jej licencje i to co jej dotyczy. Historii Amici nie przygarnął. Jej nazwy także może to przyswoisz, jeśli nie Twój problem.
lisek_chz pisze:Mazur, gówno się znasz bo Reiss był tylko oskarżony ale nic mu nie udowodnili i jest według polskiego prawa czysty jak łza.
Żeby być oskarżonym, trzeba mieć przedstawione zarzuty. Wiem, że wielu kibicom się to nie podoba, ale Reiss był tylko przesłuchiwany i do dzisiaj nie zostały mu przedstawione żadne oskarżenia. :wink:

Wróć do „Polska”